Την Παρασκευή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο

Την Παρασκευή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο

Την Παρασκευή αναμένεται να φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο και να ανοίξει τις… πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο.

«Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 09.12.2022, θα σημάνει την αρχή των, γιορτινών ημερών στην πόλη , με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για κάθε ηλικία, εναρμονισμένων με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ιδιαίτερη φροντίδα για το περιβάλλον», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φωταγώγησης του δέντρου:

18.00-20.00: «Η κυρία των ξωτικών» θα μοιράζει χαμόγελα και μπαλόνια και οι χριστουγεννιάτικοι Mickey και Minnie μαζί με τον πανύψηλο Ξυλοπόδαρο θα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση η σχολή «Kappa Studies» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες σε όλους.

19.15: «Χριστουγεννιάτικες μελωδίες» με την Δημοτική Παιδική Χορωδία. Αγγελικές φωνές στα πρώτα τους μελωδικά βήματα, τραγουδούν και γεμίζουν τον ουρανό με φως

19.30: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου θα δώσει τον τόνο της γιορτής

20.00: Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 2022, θα σημάνει την αρχή των γιορτινών ημερών στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο

20.30: Οι «Vamos Ensemble» σε ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης!

Τα σχόλια είναι κλειστά.