Την Παρασκευή η κηδεία του Κώστα Βουτσά

Ημερομηνία:

Την Παρασκευή 28/2/, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του λαοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη το πανελλήνιο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αποφάσισε, τιμής ένεκεν, την παραχώρηση τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Σύμφωνα με ανάρτηση – ανακοίνωση της κόρης του, Θεοδώρας Βουτσά, στο Facebook, η σορός του εκλιπόντος θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη 27/2, από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 19.30 το απόγευμα.Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην...

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...

Το Τόκιο χόρεψε… καλαματιανό: Το ιαπωνικό συγκρότημα...

Μια ξεχωριστή πολιτιστική εικόνα καταγράφηκε την Κυριακή του Πάσχα...

Η απίστευτη ιστορία της κρυφής λειτουργίας στην...

Ποιος συνέλαβε την ιδέα και πραγματοποίησε τη Θεία Λειτουργία...

Το Τόκιο χόρεψε… καλαματιανό: Το ιαπωνικό συγκρότημα...

Μια ξεχωριστή πολιτιστική εικόνα καταγράφηκε την Κυριακή του Πάσχα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ρεθύμνης:Εργασίες συντήρησης στην παιδική χαρά του Δημοτικού Κήπου.

Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει τους πολίτες ότι η παιδική...

Διπλός σεισμός στο Λασίθι

Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών Διπλός σεισμός καταγράφηκε νωρίτερα...