Την Πέμπτη η απόφαση για το Σειραγάκη

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη (28/05) αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστικό συμβούλιο και να αποφανθεί με βάση τα νέα δεδομένα αν ο Νίκος Σειραγάκης θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος ή αν συντρέχει λόγος ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης.

Η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου που επρόκειτο να γίνει σήμερα, αναβλήθηκε για την Πέμπτη καθώς ο Σειραγάκης ζήτησε την εξέταση μάρτυρα.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών συνελήφθη ο πρώην προπονητής παιδικών τμημάτων μπάσκετ Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης- εκτιτέα ποινή- τα 20 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο και είχε αποφυλακιστεί τέλη Απριλίου.

Λίγα 24ώρα μετά την αποφυλάκισή του ο Νίκος Σειραγάκης συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά την αποφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο Νίκος Σειραγάκης ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς. Παρ΄ όλα αυτά, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης. Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, ο οποίος είχε παρέμβει και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της αποφυλάκισής του.

Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του παιδεραστή.https://www.rethemnosnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην υπ’ αριθμ. 09...

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης...

Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για...

Επίσης συνελήφθη κηδεμόνας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων Συμβουλές...

Ρέθυμνο:Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην υπ’ αριθμ. 09...

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης...

Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για...

Επίσης συνελήφθη κηδεμόνας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων Συμβουλές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αστυνομική Δράση στο Ηράκλειο

Βεβαιώθηκαν -316- τροχονομικές παραβάσεις και ακινητοποιήθηκαν -65...

Απαγόρευση social media: Ποιες εφαρμογές κόβονται στους κάτω των 15 – «Αναγκαία και κρίσιμη παρέμβαση»

Σε συνέντευξη Τύπου οι κ.κ. Γεωργιάδης, Παπαστεργίου και Σκέρτσος...

Συνελήφθη ανήλικος στο Ρέθυμνο κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

Επίσης συνελήφθη κηδεμόνας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων Συμβουλές...