Την Πέμπτη συζητούν οι λοιμωξιολόγοι για την FL – ΠΣΑΠ: Οι παίκτες κινδυνεύουν με κατάθλιψη

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη τελικά θα συζητήσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του αθλητισμού σε Football League, Γ’ Εθνική και ίσως ερασιτεχνικό. Η συνεδρίαση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, όμως τελικά πήρε παράταση δύο ημερών.

Ο ΠΣΑΠ έστειλε νέα επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Στην επιστολή σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της κατηγορίας «έρχονται αντιμέτωποι και με το φάντασμα της κατάθλιψης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Ο ΠΣΑΠ με νέα επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενακη και τον γγα κύριο Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την νέα αναβολή της συζήτησης από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, του αιτήματος της Football League για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομαδικές προπονήσεις που αρχικά μετατέθηκε από την Παρασκευή 15/01 για σήμερα Τρίτη 19/01 και δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ», αναφέρεται στην ενημέρωση του ΠΣΑΠ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαιώθηκε ύστερα από 6 χρόνια...

Ο Ολυμπιονίκης Νϊκος Κακλαμανάκης πέρασε πολλές δικαστικές περιπέτειες μέχρι...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαιώθηκε ύστερα από 6 χρόνια...

Ο Ολυμπιονίκης Νϊκος Κακλαμανάκης πέρασε πολλές δικαστικές περιπέτειες μέχρι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συγγνώμη από την Ουκρανία για το drone στη Λευκάδα: «Φταίει η ρωσική επιθετικότητα»

Το Κίεβο δεσμεύεται να μην ξανασυμβεί όμοιο περιστατικό και...

Εορτολόγιο 6 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την απώλεια του Γιώργου Σουφλιά

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιώργου Σουφλιά,...