Την Τρίτη στο Ρέθυμνο ο Τσίπρας

Την Τρίτη στο Ρέθυμνο ο Τσίπρας

Τη Δευτέρα και την Τρίτη τελικά θα βρεθεί στην Κρήτη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την Αχαΐα, στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα προετοιμάζονται για τη δεύτερη εξόρμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά στην Κρήτη, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί υψηλά ποσοστά.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου στο νησί και θα κάνει περιοδεία σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο.

Υψηλή είναι η επισκεψιμότητα από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας της νέας  διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η υψηλή επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα isyriza.gr και οι επισκέψεις Τσίπρα στην επικράτεια για το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική του βάση, δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των προοδευτικών πολιτών, το οποίο, όπως λένε, «θα εντείνεται και αυτό θα αποτυπώνεται με αύξηση των εγγραφών νέων μελών, τόσο κατά τη διάρκεια των λαϊκών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας».

«Aπευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής. Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, λίγα λεπτά μετά το λανσάρισμα της πλατφόρμας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.