Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση επίθεσης σε βάρος γυναικών στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση κακοποίησης τεσσάρων νεαρών γυναικών στο Ρέθυμνο οι οποίες δέχθηκαν επίθεση ενώ συμμετείχαν σε πορεία που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην πόλη για το προσφυγικό με αφορμή τα γεγονότα στον Έβρο.

Οι νεαρές γυναίκες στην μήνυση που υπέβαλλαν, αναφέρουν ότι το απόγευμα της 5ης Μαρτίου και την ώρα που μετέβαιναν -κρατώντας πλακάτ- στο δημαρχείο περίπου 15 άνδρες με μερικώς καλυμμένα τα πρόσωπα τους -που φέρονται να βρίσκονται στο «αντίπαλο στρατόπεδο» για το προσφυγικό- πετάχτηκαν μπροστά τους, όπου με σπρωξιές και χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις, τους επιτέθηκαν σπάζοντας τα πλακάτ που κρατούσαν. Οι γυναίκες φτάνοντας στον προορισμό τους αρχικά κατήγγειλαν το περιστατικό στα ΜΑΤ που βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή του δημαρχείου, ενώ ακολούθησε και η μήνυση που υπέβαλαν κατ’ αγνώστων.

Οι 8 φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην δικαιοσύνη, αφού αναγνωρίστηκαν και από τις παθούσες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν και σε έρευνες στα σπίτια των υπόπτων, όπου βρέθηκαν οπλισμός, αλλά ακόμα και τα ρούχα που φορούσαν την ημέρα της επίθεσης, όπως επίσης και άλλα αντικείμενα που είχαν μαζί τους. Κάποιοι από αυτούς συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί όπλων, διότι στα σπίτια τους βρέθηκαν σφαίρες, πτυσσόμενα γκλόπς και άλλα.

ert.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Συνάντηση Δημάρχου και αντιδημάρχου...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και ο...

Ρέθυμνο:Είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης ,...

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Δήμος Ρεθύμνης:Συνάντηση Δημάρχου και αντιδημάρχου...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης και ο...

Ρέθυμνο:Είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης ,...

Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΥΠΕΝ: Παράταση στο «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» έως 13 Φεβρουαρίου

Ποιος ο στόχος του προγράμματος. Παρατείνεται έως και την ερχόμενη...

Λίγο το λάδι, δεν πουλιέται κιόλας! – «Παγωμένη» η αγορά στην Κρήτη

Ασύμφοροι, άγονοι διαγωνισμοί και χαμηλές τιμές συνθέτουν το σκηνικό. Σε...

Καμίνια: Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο του φονικού – Τον άφησαν αβοήθητο να ψυχορραγεί

Τρεις συλλήψεις από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αν καλούσαν βοήθεια...

Επίδομα παιδιού 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι πληρώνονται και τι να προσέξουν οι δικαιούχοι

Τι ισχύει για εξαρτώμενα τέκνα και φοιτητές. Οριστικοποιείται εντός των...