Το ΕΑΚΗ φιλοξενεί το μάθημα κολύμβησης του Υπουργείου Παιδείας

Ημερομηνία:

Η ανακαινισμένη πισίνα εκμάθησης του Κολυμβητηρίου μας υποδέχεται τα δημοτικά σχολεία του νομού με αφορμή την έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τους μαθητές της Γ’ τάξης τα οποία ξεκίνησαν πάλι να διδάσκονται μετά από δύο χρόνια διακοπής. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που θα περάσουν από την πισίνα τους επόμενους μήνες ξεπερνά τους 1.500.

Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε με την ενεργειακή κρίση, το ΕΑΚΗ είναι η μοναδική πισίνα στην πόλη που χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε αποδεκτό το αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την φιλοξενία των μαθητών.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος της Δευτέρας, ο Πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός και το μέλος της Διοίκησης Μιχάλης Αλεφαντινός συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Κώστα Σακαράκη καλωσόρισαν τα παιδιά στην εγκατάσταση κάνοντας τους δώρο καπέλα με το λογότυπο του ΕΑΚΗ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ορισμένους από το Υπουργείο Παιδείας : κ. Ιωάννα Σαρηγεωργίου ,κ. Στέργιο Παπαδάκη, κ. Απόστολο Αλεξόπουλο και κ. Νίκο Παπαδημητρίου με Υπεύθυνο Συντονιστή τον κ. Νικόλαο Ακουμιανάκη για τον επαγγελματισμό τους και τις όμορφες στιγμές χαράς που προσφέρουν στα παιδιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Θετικά μηνύματα για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο...

Ισχυρές παραμένουν οι προσδοκίες για την πορεία του τουρισμού...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης...

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή...

Κρήτη: Θετικά μηνύματα για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο...

Ισχυρές παραμένουν οι προσδοκίες για την πορεία του τουρισμού...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης...

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σχολικές εκδρομές: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο – Νέοι κανόνες ασφάλειας και χρήσης κινητών

Νέο πλαίσιο για τις εκπαιδευτικές μετακινήσεις σε Δημοτικά, Γυμνάσια...

Και τα φύκια αξίζουν δεύτερη ευκαιρία!

Ενα ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕΘΕ δίνει νέα ζωή στα...

Ποιοι «τα έχουν 400» μέχρι τα γεράματα και γλιτώνουν την άνοια – 3 προφίλ που επηρεάζουν τη μνήμη

Έρευνα σε περισσότερους από 1.000 μεσήλικες και ηλικιωμένους για...

Υπερθέρμανση: Η «σκοτεινή» πλευρά του καύσωνα – Όταν ούτε η νύχτα αφήνει το σώμα να ανακάμψει

Οι έρευνες για την υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω κλιματικής...