Το ΕΑΚΗ φιλοξενεί το μάθημα κολύμβησης του Υπουργείου Παιδείας

Ημερομηνία:

Η ανακαινισμένη πισίνα εκμάθησης του Κολυμβητηρίου μας υποδέχεται τα δημοτικά σχολεία του νομού με αφορμή την έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τους μαθητές της Γ’ τάξης τα οποία ξεκίνησαν πάλι να διδάσκονται μετά από δύο χρόνια διακοπής. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που θα περάσουν από την πισίνα τους επόμενους μήνες ξεπερνά τους 1.500.

Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε με την ενεργειακή κρίση, το ΕΑΚΗ είναι η μοναδική πισίνα στην πόλη που χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε αποδεκτό το αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την φιλοξενία των μαθητών.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος της Δευτέρας, ο Πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός και το μέλος της Διοίκησης Μιχάλης Αλεφαντινός συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Κώστα Σακαράκη καλωσόρισαν τα παιδιά στην εγκατάσταση κάνοντας τους δώρο καπέλα με το λογότυπο του ΕΑΚΗ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ορισμένους από το Υπουργείο Παιδείας : κ. Ιωάννα Σαρηγεωργίου ,κ. Στέργιο Παπαδάκη, κ. Απόστολο Αλεξόπουλο και κ. Νίκο Παπαδημητρίου με Υπεύθυνο Συντονιστή τον κ. Νικόλαο Ακουμιανάκη για τον επαγγελματισμό τους και τις όμορφες στιγμές χαράς που προσφέρουν στα παιδιά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...

Δομή Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μυλοποτάμου στο...

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 1η...

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ για την Υγεία...

“Με τους εργαζόμενους για Δημόσια Υγεία, αξιοπρεπείς μισθούς και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χρυσοχοΐδης στο Mega News 104.6: «Μετατρέπεται σε κακούργημα η τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένων»

Οι τηλεφωνικές εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων αποτελούν πλέον σοβαρή απειλή,...

Το ήσυχο ελληνικό νησί που μένει «αναλλοίωτο» για αιώνες και αναμένεται να γίνει top τουριστικός προορισμός το 2027

Διεθνή μέσα ενημέρωσης επισημαίνουν, ότι μετά την κινηματογραφική επιτυχία...

Το δικαίωμα στην… τεμπελιά και με τη «σφραγίδα» της επιστήμης

Το δικαίωμα στην τεμπελιά, έστω και το Σαββατοκύριακο, έρχεται...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...