Το ΕΑΚΗ φιλοξενεί το μάθημα κολύμβησης του Υπουργείου Παιδείας

Το ΕΑΚΗ φιλοξενεί το μάθημα κολύμβησης του Υπουργείου Παιδείας

Η ανακαινισμένη πισίνα εκμάθησης του Κολυμβητηρίου μας υποδέχεται τα δημοτικά σχολεία του νομού με αφορμή την έναρξη μαθημάτων κολύμβησης για τους μαθητές της Γ’ τάξης τα οποία ξεκίνησαν πάλι να διδάσκονται μετά από δύο χρόνια διακοπής. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που θα περάσουν από την πισίνα τους επόμενους μήνες ξεπερνά τους 1.500.

Παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε με την ενεργειακή κρίση, το ΕΑΚΗ είναι η μοναδική πισίνα στην πόλη που χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε αποδεκτό το αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την φιλοξενία των μαθητών.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος της Δευτέρας, ο Πρόεδρος Λευτέρης Ζερβός και το μέλος της Διοίκησης Μιχάλης Αλεφαντινός συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Κώστα Σακαράκη καλωσόρισαν τα παιδιά στην εγκατάσταση κάνοντας τους δώρο καπέλα με το λογότυπο του ΕΑΚΗ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ορισμένους από το Υπουργείο Παιδείας : κ. Ιωάννα Σαρηγεωργίου ,κ. Στέργιο Παπαδάκη, κ. Απόστολο Αλεξόπουλο και κ. Νίκο Παπαδημητρίου με Υπεύθυνο Συντονιστή τον κ. Νικόλαο Ακουμιανάκη για τον επαγγελματισμό τους και τις όμορφες στιγμές χαράς που προσφέρουν στα παιδιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.