Το έγκλημα του «ΥΓΕΙΑ» κατά του Ολυμπιακού

Όλα εκείνα που συνέβησαν το βράδυ της 22ης του Οκτώβρη στο θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» και η σχέση τους με την εξόντωση του Ολυμπιακού…

Το έγκλημα του «ΥΓΕΙΑ» κατά του Ολυμπιακού

Μια πρωτοφανής απόφαση για την Αθλητική Δικαιοσύνη αλλάζει τις ισορροπίες του Ελληνικού Πρωταθλήματος και το αλλοιώνει (τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση στο CAS) και είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστής σε αυτή την ιατρική και νομική κατασκευή είναι ένα νοσοκομείο!

Βλέπετε το βράδυ του πολυσυζητημένου ματς στο γήπεδο υπήρχε ο Ολυμπιακός που υποστήριζε ότι ο Χουάνκαρ δεν έχει τραυματισμό, πως θα μπορούσε άλλωστε με την κροτίδα να σκάει δέκα μέτρα μακριά;;; Υπήρχε και ο Παναθηναϊκός που έλεγε ότι ο Χουάνκαρ έχει τραυματιστεί. Ο διαιτητής ως όφειλε, ρώτησε τον γιατρό που είναι ο μόνος υπεύθυνος για τον αγώνα να του πεί αν ο παίκτης μπορεί ή δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο γιατρός είπε πως δεν μπορεί να αποφασίσει αν μπορεί η δεν μπορεί, αν είναι ή δεν είναι τραυματίας! Σύμφωνα με τον κανονισμό, μόνο ο γιατρός του αγώνα μπορεί να γνωματεύσει. Και δε γνωμάτευσε πως υπήρχε τραυματισμός. Συνεπώς δεν ύήρχε ούτε μια πιθανότητα στα πειθαρχικά όργανα να καταδικαστεί ο Ολυμπιακός.

Έτσι χρειάστηκε το «Υγεία», χορηγός του ΠΑΟ!

Βλέπετε η πλευρά του Παναθηναϊκού (όπως αποδείχτηκε απο την έκθεση του γιατρού του αγώνα) ήταν η πλευρά εκείνη που επέμενε να έρθει ασθενοφόρο του Υγεία και να πάει τον παίκτη απο το Φάληρο στο Μαρούσι ενώ υπήρχαν νοσοκομεία όπως το Τζάνειο, το Μετροπόλιταν, λίγα λεπτά μακριά. Εσείς αν είχατε ένα δικό σας άνθρωπο θα τον πηγαίνατε στην άλλη άκρη της Αθήνας; Όχι. Όμως παρακάτω θα καταλάβετε το ρόλο του «Υγεία» αλλά και το γιατί ο Ολυμπιακός αντέδρασε τόσο έντονα και διέκοψε κάθε σχέση με τον όμιλο Υγεία-Μετροπόλιταν-Μητέρα.

Πρώτα απο όλα και πριν φτάσουμε στα γεγονότα, να πούμε ότι πέρα απο την πειθαρχική διαδικασία, την καθαρά ποδοσφαιρική, υπάρχει και η ποινική διαδικασία σε εξέλιξη και έρευνα που διέταξε η εισαγγελία Πειραιά. Έχει και αυτό την σημασία του! Γιατί; Γιατί απο τα έγγραφα αυτής της δικογραφίας φαίνεται ότι ο νοσηλευτής που παρέλαβε τον Χουάνκαρ λέει ότι δεν διέκρινε κανένα σύμπτωμα και ότι ο παίκτης ήταν περιπατητικός συνεπώς τα φορεία και τα ασθενοφόρα ήταν για τις εντυπώσεις. Επίσης η γιατρός του Μητέρα, που έκανε τα δυναμικά στα αυτιά του παίκτη διέγνωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Αυτά τα δυο κρίσιμα έγγραφα λοιπόν δεν ελήφθησαν υπόψιν αφου το Υγεία δεν τα παρουσίασε ως όφειλε και τα έχει μόνον η Εισαγγελία και η ΕΛΑΣ. Παρουσιάστηκαν στο δεύτερο βαθμό απο τους δικηγόρους του Ολυμπιακού οι οποίοι τα ζήτησαν επίσημα απο την ΥΑΒΑΧ. Αυτά απεκρύβησαν απο το «Υγεία».

Πάμε τώρα να δούμε τι έγινε το βράδυ της Κυριακής όταν έφτασαν στο νοσοκομείο ο Χουάνκαρ και οι εκπρόσωποι του Παναθηναικού.

Κυριακή κοντά στα μεσάνυχτα ακόμα και στα ιδιωτικά νοσοκομεία υπάρχουν οι εφημερεύοντες γιατροί. Αυτοί όμως ΔΕΝ εξέτασαν τον Χουάνκαρ.

Εμφανίστηκαν βλέπετε στο νοσοκομείο Υγεία μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ο Διευθυντής Παθολογικής (!) κ.Πολιτάκης και ο Διευθυντής ΩΡΛ κ. Νομικός. Δηλαδή με άλλα λόγια ο προσωπικός γιατρός του Προέδρου του ΠΑΟ Γιάννη Αλαφούζου και ένας γιατρός που είναι τόσο φανατικός οπαδός του ΠΑΟ που προκαλεί τον γέλωτα πολλές φορές εντός νοσοκομείου. Αυτοί λοιπόν έτρεξαν στο νοσοκομείο, πέταξαν έξω τους εφημερεύοντες γιατρούς και σε συνεργασία με τους πράσινους, διέταξαν εισαγωγή (χωρίς κανένα λόγο) και στην συνέχεια γνωματεύσεις α λα καρτ!

Στο νοσοκομείο οι ίδιοι γιατροί έκαναν παρατηρήσεις στον κ. Χρήστο Θέο να μην κυκλοφορεί με τα ρούχα του Ολυμπιακού. Προφανώς έχουν μπερδέψει το θεραπευτήριο με το «Απόστολος Νικολαίδης»!

Το «Υγεία» λοιπόν:

1. Στέλνει ασθενοφόρο λες και ήταν σοβαρό περιστατικό για να δημιουργήσει εντυπώσεις κατ απαίτηση του ΠΑΟ

2. Διατάζει εισαγωγή για τον ποδοσφαιριστή για να δημιουργήσει εντυπώσεις τραυματισμού!

3. Στην πρώτη εξέταση στο «Υγεία» (ακοόγραμμα) παρουσιάζει σχεδον… κωφό τον Χουάνκαρ όμως η εξέταση στο μητέρα ελάχιστη ώρα μετά απο την αντίστοιχη γιατρό εκεί βγάζει πλήρως φυσιολογικά αποτελέσματα. Είναι ο πρώτος κωφός που θεραπεύτηκε σε είκοσι λεπτά. Όμως την εξέταση στο Μητέρα όπως και τον Ιατροδοκαστή που… έψαχνε τον Χουάνκαρ, τα ζήτησε η Εισαγγελία και όχι το «Υγεία». Το «Υγεία» με το δίδυμο Πολιτάκη, Νομικού τον έβγαλε… κωφό!

4.Για ένα περίεργο λόγο η αναφορά ενεργειών νοσηλείας που πραγματοποιήθηκε κατά την εισαγωγή του Ποδοσφαιριστή και περιγράφει την εικόνα του Ποδοσφαιριστή από την οποία προκύπτει ότι η κινητοποίησή του ήταν ελεύθερη και δεν χρειαζόταν βοήθεια, η ισορροπία του σταθερή, ο προσανατολισμός του κανονικός και ότι δεν ένοιωθε κανένα πόνο, εξαφανίστηκε.

5. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων εμφανίζουν συμπεράσματα που μπορούν να παρατηρηθούν και σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που εκτίθεται σε θόρυβο, χωρίς όμως απαραιτήτως να στοιχειοθετείται βλάβη και μόνο εξ αυτών. Δεν είναι τυχαίο ότι η εικόνα που ήθελε να δώσει το «Υγεία» έρχεται και σε κόντρα με την εξέταση στο Ιπποκράτειο λίγες μέρες μετά, όταν παρά τις πιέσεις, οι γιατροί που τίμησαν τον όρκο του Ιπποκράτη, είπαν στον παίκτη και τους εκπροσώπους του ΠΑΟ που τον πήγαν εκεί απο την… πίσω πόρτα, ότι δεν έχει το παραμικρό ο παίκτης και αυτό είναι το μόνο που μπορούν να βεβαιώσουν!

Όλα αυτά συνέβησαν σε όμιλο νοσοκομείων που διευθύνει ο κ. Σπυρίδης, συμπαίκτης και αυτός στην αλλοίωση του Πρωταθλήματος. Ήδη ο Ολυμπιακός διέκοψε την συνεργασία του με το Μετροπόλιταν ενώ σύντομα θα περάσει σε νομικές ενέργειες κατά όλων των εμπλεκομένων ιατρών που διαμόρφωσαν την πιο ασύμμετρη και άδικη απόφαση όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.