Το είδαμε και αυτό: Σελίδα γνωριμιών μόνο για… ανεμβολίαστους

Ημερομηνία:

Η ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook έχει σκοπό την κοινωνικοποίηση μη εμβολιασμένων… μόνο με μη εμβολιασμένους, και όπως λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS ο ιδρυτής της η απήχηση είναι μεγάλη.

«Έγιναν συζητήσεις με διάφορους φίλους και σκεφτήκαμε να κάνουμε μία κίνηση τέτοια. Είναι ακόμα στην αρχή, δεν ξέρουμε πώς θα πάει. Για την ώρα έχει απήχηση γιατί μέσα σε μία εβδομάδα μαζεύτηκαν 200 άνθρωποι οι οποίοι μπήκανε μέσα, βέβαια δεν γνωρίζω αν τυχόν υπάρχουν επικοινωνίες μεταξύ των μελών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τα μέλη της ομάδας γνωριμιών του facebook, νιώθουν πως οι περιορισμοί των μέτρων τους κρατάνε μακριά από… υποψήφιους νέους φίλους ή συντρόφους και έτσι αποφάσισαν να ενταχθούν σε αυτήν.

«Αυτή η σελίδα στοχεύει σε γνωριμίες ανεμβολίαστων και προφανώς είναι απόρροια του κλίματος που υπάρχει ειδικά αυτήν την εποχή απομόνωσης των ανεμβολίαστων οι οποίοι έχουν κλειστεί στην ουσία στα σπίτια τους, δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά. Οπότε έχουν μειωθεί και οι δυνατότητες να γνωριστούν άνθρωποι μεταξύ τους που δεν γνωρίζονται για σχέση είτε φιλική, είτε συντροφική» ανέφερε μέλος της ομάδας.

Ο ιδρυτής της ομάδας γνωριμιών μόνο για ανεμβολίαστους καλωσορίζει τα νέα μέλη με το εξής μήνυμα: «Μετά από όλα αυτά που ζούμε και μαθαίνουμε. Θέλουμε οι όποιες επαφές μας να είναι ανεμβολίαστες και ό,τι προκύψει… Καλές γνωριμίες!».

«Ανεμβολίαστοι…αντιεμβολιαστές»

«Απλά με πληροφόρησαν και θεώρησα ότι επειδή είναι και πρωτότυπη, δεν είχα ακούσει κάτι παρόμοιο να υπάρχει, με δεδομένο ότι και εγώ είμαι ανεμβολίαστος, είμαι κατά του εμβολίου του συγκεκριμένου, του covid, όχι όλων των εμβολίων. Άρα είναι λάθος η λέξη “αντιεμβολιαστές” κατά τη γνώμη μου, είμαστε απλά ανεμβολίαστοι» συμπλήρωσε ο ιδρυτής της σελίδας.

Στην ερώτηση αν παίζει τελικά ρόλο σε μία καινούρια γνωριμία αν έχει εμβολιαστεί ο συνομιλητής τους, τα μέλη απαντάνε: «Δεν ξέρω αν είναι ο πρώτος λόγος που θα κρίνω μία γυναίκα εγώ, αλλά θα παίξει ρόλο και αυτό, ναι, πλέον. Θα το ρωτούσα, θα ήταν από τις πρώτες ερωτήσεις που θα έκανα, δεν θα ήταν η μοναδική, δεν θα ήταν αυτή από την οποία θα έκανα την οριστική μου κρίση».

Η σελίδα γνωριμιών δημιουργήθηκε με σκοπό μια ερωτική ή ακόμη και μια φιλική νέα σχέση. Βασική προϋπόθεση; Να μην έχετε κάνει εμβόλιο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φάκελος αυτοκτονίες: Γιατί αυξάνονται τα περιστατικά; –...

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονίας...

Πρότυπα σχολεία: Σήμερα οι εξετάσεις εισαγωγής –...

Σήμερα, Σάββατο, χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες διεκδικούν μια θέση...

Φάκελος αυτοκτονίες: Γιατί αυξάνονται τα περιστατικά; –...

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι αυτοκτονίες και απόπειρες αυτοκτονίας...

Πρότυπα σχολεία: Σήμερα οι εξετάσεις εισαγωγής –...

Σήμερα, Σάββατο, χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες διεκδικούν μια θέση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Φίλος των Κρητικών ξεχώρισε με μαντινάδα σε μπλούζα πριν τον τελικό

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου, όπου...

«Κατέκλυσαν» τον Βόλο οι Κρητικοί για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο Βόλος...

Δήμος Ηρακλείου:Ακυρώνεται η τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στο πάρκο Γεωργιάδη για τον αποψινό τελικό

Ακυρώνεται, λόγω καιρού, η πρωτοβουλία για την τοποθέτηση γιγαντοοθόνης...

Μητσοτάκης: «Μπετόν αρμέ» η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής – Μακρόν: Η συμμαχία μας ενισχύει την Ευρώπη

Έπεσαν οι υπογραφές της στρατηγικής συμφωνίας Ελλάδας και Γαλλίας...