Το Επιμελητήριο Χανίων Προσκαλεί τις Χανιώτικες Επιχειρήσεις να Ταξιδέψουν Μαζί τα Προϊόντα τους στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Χανίων για μια ακόμα χρονιά εξασφαλίζει τη στρατηγική προβολή της Χανιώτικης Οικονομίας, των επιχειρήσεων και των προϊόντων της και στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (10-18 Σεπτεμβρίου). Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας φέτος με ορίζοντα τις νέες προκλήσεις στην παγκόσμια Οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς Υγείας και Ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην Τεχνολογία, επιδιώκει να επιβεβαιώσει τη διαχρονική του πρωτοπορία και πολυδιάστατη συνεισφορά στη Οικονομική και Αναπτυξιακή πρόοδο της χώρας.

Η φετινή διοργάνωση υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης δημιουργούν σύγχρονο εκθεσιακό χώρο για την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Χανιώτικων επιχειρήσεων, τις οποίες καλεί να φιλοξενήσει χωρίς κόστος ώστε να προβάλουν τα υψηλής προστιθέμενης αξίας και ανταγωνιστικά προϊόντα τους. Η καταληκτική προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων των Χανίων που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους είναι η Τετάρτη 10 Αυγούστου (υπεύθυνη επικοινωνίας κα Βάσω Ζερβουδάκη τηλ. 28210-52329).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή διοργάνωση δίνει έμφαση και στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας. Ταυτόχρονα, οι εκθεσιακές ενότητες εμπλουτίζονται με τα πιο σύγχρονα προϊόντα, τις ψηφιακές υπηρεσίες, τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση, ενώ προετοιμάζεται το καθιερωμένο HELEXPO FORUM – η συνεδριακή πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας.

Παράλληλα με τις πολυποίκιλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απαρτίζουν τη διοργάνωση, η ΔΕΘ θέλοντας να αποτίσει τη δέουσα τιμή στη μνήμη των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, προετοιμάζει ένα πρωτότυπο οπτικοακουστικό θέαμα αφιερωμένο στην ιστορία της «Μεγάλης Προσφυγιάς» προς τη μητέρα πατρίδα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης...

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Ιωάννη Περράκη, τέως...

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικολάου Καλογερή...

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Γιάννη Περάκη, έναν ξεχωριστό...

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης...

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Ιωάννη Περράκη, τέως...

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικολάου Καλογερή...

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Γιάννη Περάκη, έναν ξεχωριστό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Ομόφωνα επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου ο Λευτέρης Καλλέργης

Ο Λευτέρης Καλλέργης επανεξελέγη ομόφωνα στην θέση του Προέδρου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης για την απώλεια του Ιωάννη Περράκη

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Ιωάννη Περράκη, τέως...

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσω του ευρωπαϊκού έργου GRANDIS

Στο Ηράκλειο η 5η Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Οικογενειακές υποχρεώσεις,...