Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 86η ΔΕΘ. Δηλώστε συμμετοχή έως 21/06/2021

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στην 86η ΔΕΘ απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στις επιχειρήσεις μέλη του, που επιθυμούν ν΄ αναπτύξουν την εξωστρέφειά τους και το δίκτυο των πελατών τους.

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός θα διεξαχθεί 10 – 18 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα συμμετάσχει με δικό του Περίπτερο, στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει επιχειρήσεις – μέλη του στον ειδικό χώρο που έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Επιχειρήσεις που έχουν φιλοξενηθεί και στο παρελθόν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα μπορούν φιλοξενηθούν και φέτος με πολύ χαμηλό κόστος, ενώ επιχειρήσεις που θα αξιοποιήσουν για πρώτη φορά αυτή την υπηρεσία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η 86η ΔΕΘ επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά τα έκτακτα μέτρα για την Πανδημία Covid-19, ωστόσο θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, που θα ισχύουν κατά το διάστημα διεξαγωγής της.
Τιμώμενο κράτος φέτος είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τα οποία έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία. Επίσης σχεδιάζεται η διοργάνωση Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.
Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην 86η ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στον χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 16 Ιουνίου 2022 συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/3ycmEGtzyiRjHmSCA

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται από το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.