Το… κόκκινο ποτάμι «έπνιξε» τη Μονακό – Ρεσιτάλ Ολυμπιακού

Ημερομηνία:

Ο Ολυμπιακός «έπνιξε» τη Μονακό στο ΣΕΦ, με απίθανους ΜακΚίσικ, Γουόκαπ, Πρίντεζη και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός με μια ψυχωμένη εμφάνιση, σε ένα ΣΕΦ που «κόχλαζε», νίκησε τη Μονακό με 71-54, και έκανε το 1-0 στη σειρά. Φοβεροί Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Πρίντεζης και άμυνα που «έτρωγε» σίδερα.

Σε μια βραδιά που το ΣΕΦ «σείστηκε» για τον Βασίλη Σπανούλη, για πανηγυρικούς λόγους οι φίλαθλοι φορούσαν κόκκινα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έκαναν το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζεται για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στο Βελιγράδι για το Final 4 της Euroleague (19-21/5).

Ο Τόμας Γουόκαπ έκανε… οσκαρική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έδωσε στη δεύτερη περίοδο την ώθηση, την ενέργεια, το πείσμα που είχε ανάγκη η ομάδα του, οι Σλούκας, Βεζένκοβ, Πρίντεζης είχαν καλές στιγμές, και οι Πειραιώτες έδειξαν με το καλημέρα στη Μονακό ποιός θα είναι το «αφεντικό» στη σειρά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-15, 33-26, 50-36, 71-54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (1), Ντόρσεϊ 4, Λούντζης, Φαλ 4, Σλούκας 10 (2), Βεζένκοφ 10, Πρίντεζης 12 (2), Παπανικολάου 2, Ζαν Σαρλ 6, ΜακΚίσικ 12 (3).

 

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Λι 9 (1), Μπέικον 2, Βέστερμαν 3 (1), Τόμας 7 (1),Ντιαλό 6, Μότουμ 5 (1), Μοτιεγιούνας 2, Χολ 10, Τζέιμς 10 (2).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έχει πρόσημο ο πατριωτισμός;

Αποτελεί ασφαλώς σύμπτωση, αλλά ο ενθουσιασμός των Ελλήνων για...

Live Blog: Το πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων»...

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της...

Έχει πρόσημο ο πατριωτισμός;

Αποτελεί ασφαλώς σύμπτωση, αλλά ο ενθουσιασμός των Ελλήνων για...

Live Blog: Το πρώτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων»...

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μείωση των τιμών της ενέργειας και στήριξη των νοικοκυριών θα ζητήσει ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής

Οι ελληνικές θέσεις για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στις...

ΑΣΕΠ: Δύο μεγάλα «αγκάθια» στις προσλήψεις για το Δημόσιο

Πόσο καθυστερεί η διαδικασία πρόσληψης - Σε ποιους κλάδους...