Για το μέλλον της Επισκοπής μίλησε ο Νικολιδάκης: Κανονικά ο σχεδιασμός

Ημερομηνία:

Μπορεί η Επισκοπή να πήρε αδειοδότηση για τη Σούπερ Λίγκα 2, όμως ο πρόεδρός της Μιχάλης Νικολιδάκης τόνισε ότι ο σχεδιασμός προχωρά κανονικά, προσθέτοντας ότι «μένουμε ανεπηρέαστοι σε κάθε εμπόδιο».

Αναλυτικά:

«Αυτό που θέλω να περάσω επίσημα στο όνομα της ΠΑΕ Επισκοπής είναι ότι ο σύλλογος κάνει ό,τι είναι δυνατόν σε καθημερινή βάση προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει νομότυπα την αδειοδότησή του στη Super League2.

Στην ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα “τρέχουν” πάρα πολλά θέματα αφού, από την αμέσως επόμενη μέρα της σεζόν που ολοκληρώθηκε σε αγωνιστικό επίπεδο (2021-22) “κλείνουμε” μία προς μία τις υποχρεώσεις μας ενώ έχουμε ήδη αρχίσει να δημιουργούμε το ανάχωμα για την περίοδο που έρχεται.

Με την άφιξη των Άγγλων προπονητών, με τη δημιουργία επέκταση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και με το χτίσιμο του νέου ρόστερ σε συνεργασία με τον κ. Σάιμον Γουέντγουορθ και την TFT.

Φυσικά σε όλα αυτά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη γραφειοκρατία που επιφέρει μια κωλυσιεργία μετά και τον νέο αθλητικό νόμο του υφυπουργού αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη που, δυστυχώς, έχει αφήσει όλα τα σωματεία εκτεθειμένα.

Το αναφέρω αυτό τελευταίο αλλά είναι ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της τοποθέτησής μου γιατί ακόμα περιμένουμε να λάβουμε τα χρήματα από τους χορηγούς ενός πρωταθλήματος για μια αγωνιστική περίοδο που έχει ολοκληρωθεί σχεδόν εδώ και δύο μήνες.

Μπήκαμε ήδη στο γ’ δεκαήμερο του Ιουνίου κι ακόμα είμαστε στο “περίμενε”.

Εμείς κρινόμαστε σύμφωνα με τα έσοδα-έξοδα που έχουμε αλλά έσοδα δεν υπάρχουν!

Το λογικό και το πρέπον είναι, η Επιτροπή αδειοδότησης να δώσει μια παράταση στους συλλόγους να λάβουν τα χρήματα από τον χορηγό του πρωταθλήματος, να “κλείσουν” τις υποχρεώσεις τους και μετά να κριθούν και εκείνα για το αν είναι έτοιμα ή όχι να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα…

Είναι γεγονός ότι λάβαμε τα λιγότερα χρήματα από κάθε άλλη σεζόν στο παρελθόν στο εν λόγω πρωτάθλημα και η λίγκα ενημερώνει άτυπα όπως έχει το δικαίωμα να κάνει μεν, αλλά “δοκιμάζοντας” όλους τους παράγοντες και την υπομονή τους δε, αλλάζοντας τις ημερομηνίες καταβολής των χρημάτων πάνω από 2-3 φορές το τελευταίο διάστημα.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μια κανονικότητα και φέρνει πίσω μια σειρά από καταστάσεις αλλά και ανθρώπους οι οποίοι εκτίθενται.

Παρ’ όλα αυτά όμως, εμείς είμαστε εδώ, μένουμε ανεπηρέαστοι από όλα τα παραπάνω γεγονότα και δηλώνουμε “παρόντες” για την αγάπη που έχουμε στην Επισκοπή μας συνεχίζοντας τον σχεδιασμό της χρονιάς!

Να ξέρουν οι φίλοι της ομάδας μας ότι αγωνιζόμαστε καθημερινά και με πάθος όλοι στην ΠΑΕ προκειμένου να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει.”ποδοσφαιρική χρονιά».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ολυμπιακός: Ένα βήμα από το Βαλκανικό Κύπελλο...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ασταμάτητος στο Βαλκανικό Κύπελλο, καθώς επικράτησε...

Ιστορική συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για το...

Αλλάζει ριζικά ο αθλητικός και αναπτυξιακός χάρτης της χώρας...

Ολυμπιακός: Ένα βήμα από το Βαλκανικό Κύπελλο...

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ασταμάτητος στο Βαλκανικό Κύπελλο, καθώς επικράτησε...

Ιστορική συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για το...

Αλλάζει ριζικά ο αθλητικός και αναπτυξιακός χάρτης της χώρας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κρήτη Ιταλοί δημοσιογράφοι για την προβολή του νησιού – Πού θα πάνε

Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης είναι η προβολή του πολιτιστικού,...

Πώς στήθηκε η μεγάλη απάτη για τον ΕΦΚΑ

Πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημία στον...

Καιρός: Το El Niño του 2026 σπάει ρεκόρ – Στους +3,2°C η θερμοκρασιακή απόκλιση στον Ειρηνικό

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η θέρμανση των υδάτων στον κεντρικό...

ΟΣΔΕ 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι αγρότες πριν την οριστικοποίηση – Οι οδηγίες της ΑΑΔΕ

Έναν αναλυτικό «οδηγό» για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ)...