Αυτό είναι το μωρό που γεννήθηκε καθ’ οδόν στο Ηράκλειο – Να ζήσει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εξάλλου αφού και το 2022 τον Οκτώβρη γεννήθηκε μωρό στο ασθενοφόρο και μάλιστα ο τοκετός εξελίχθηκε στην παραλιακή του Ηρακλείου
Ένα υγιέστατο μωράκι γεννήθηκε καθ’οδόν χθες το απόγευμα από το σπίτι της εγκυμονούσας στην Αγία Πελαγία προς το Νοσοκομείο. Το μωρό γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο του “Χαμόγελου του Παιδιού” και οι διασώστες δεν έκρυψαν τη χαρά τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει εξάλλου αφού και το 2022 τον Οκτώβρη γεννήθηκε μωρό στο ασθενοφόρο και μάλιστα ο τοκετός εξελίχθηκε στην παραλιακή του Ηρακλείου ενώ λίγο αργότερα ήρθε μωρό στη ζωή στο δρόμο για το Κέντρο Υγείας Καστελίου. Μάλιστα σε ανάρτηση στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφέρεται: “Στην Κινητή ιατρική μονάδα (ασθενοφόρο) του οργανισμού το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Κρήτη χθες στις 17:42 δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης να παραλάβουμε μητέρα έγκυο 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε ζητώντας βοήθεια ασθενοφόρου καθώς έντονους πόνους.
Παραλάβαμε την μανούλα όπου κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο έσπασαν τα νερά και δεν άργησε με την βοήθεια των πιστοποιημένων διασωστών του Οργανισμού να γεννηθεί ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η μαμά απόλυτα συνεργάσιμη συγκινήθηκε και μας ευχαρίστησε λέγοντας μας ” αν δεν ήσασταν εσείς τι θα γινόταν;”
Ο γιατρος μας έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη και άρτια αντιμετώπιση καθώς δεν χρειάστηκε να παρέμβει σε τίποτα.
Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και έχουν διακομιστεί με απόλυτη ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Ευχόμαστε στους γονείς μια ονειρεμένη ζωή στην όμορφη κορούλα τους .
Συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους στους διασώστες μας Μαρία και Βαγγέλη”. https://www.neakriti.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.