Το Ποτάμι δημοσίευσε «ηχογραφημένο» του Ψαριανού – Σφοδρή η αντίδραση του βουλευτή

Το Ποτάμι δημοσίευσε «ηχογραφημένο» του Ψαριανού – Σφοδρή η αντίδραση του βουλευτή. Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει…

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού στο Twitter ηχογραφημένης συνομιλίας στην οποία ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να λέει πως δεν θα φύγει από το Ποτάμι.

Το ηχογραφημένο απόσπασμα που δημοσιοποίησε η Φωτεινή Λεομπίλα προέρχεται από την τελευταία τοποθέτηση του βουλευτή στο Πολιτικό Συμβούλιο, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου αποφασίστηκε οι βουλευτές του Ποταμιού να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν στη συνέχεια οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός.

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή ότι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»

Η Φ. Λεομπίλα σχολιάζει στην ανάρτησή της τα λόγια αυτά ως εξής:

Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!

Ψαριανός: Απαράδεκτη ενέργεια
Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή ο οποίος μιλώντας χθες το βράδυ στο Action 24 χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια της κ. Λεομπίλα, και υποστήριξε ότι δεν έφυγε από το Ποτάμι, αλλά κατέστη ανεξάρτητος ούτως η άλλως, αφού η προηγηθείσα αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, είχε διαλύσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλοντας να αποδείξει ότι υπάρχει σχέδιο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν το Ποτάμι- κατονομάζει μάλιστα τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη ως ηθικούς αυτουργούς της αποχώρησης των Αμυρά και Ψαριανού, και προαναγγέλλει ότι θα δημοσιοποιηθούν και άλλα ηχογραφημένα ντοκουμέντα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.