Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη – Ποιοι υπουργοί συμμετέχουν στις υπογραφές για τα έργα του φράγματος Μπραμιανών

Ημερομηνία:

Με πυκνό πρόγραμμα αναμένεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη την Παρασκευή, εστιάζοντας σε υποδομές στρατηγικής σημασίας για την περιοχή.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης για το τμήμα Ηράκλειο – Χανιά του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τα Πεζά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει επαφές με κατοίκους και τοπικούς φορείς, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με αυτοψία στο Φράγμα Πλακιώτισσας, όπου ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί σε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της διαχείρισης υδάτινων πόρων, ένα ζήτημα κρίσιμης σημασίας για την Κρήτη.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, το κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο Λασίθι, όπου στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας θα υπογραφεί η σύμβαση για τα συνοδά έργα του φράγματος Μπραμιανών.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, καθώς και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας.

Η παρουσία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών επιβεβαιώνει το ισχυρό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την υλοποίηση κρίσιμων έργων υποδομής στην Κρήτη, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στο χωριό – Κάμψη...

Χάνεται η μεσαία τάξη και από το Πασχαλινό τριήμερο....

Πάσχα στην Κρήτη: Τιμές ξενοδοχείων στο 1/3...

Ελκυστικός προορισμός όχι μόνο για τους ξένους αλλά και...

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στο χωριό – Κάμψη...

Χάνεται η μεσαία τάξη και από το Πασχαλινό τριήμερο....

Πάσχα στην Κρήτη: Τιμές ξενοδοχείων στο 1/3...

Ελκυστικός προορισμός όχι μόνο για τους ξένους αλλά και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι Κρητικοί επιστρέφουν στο χωριό – Κάμψη στον εσωτερικό τουρισμό το Πάσχα

Χάνεται η μεσαία τάξη και από το Πασχαλινό τριήμερο....

Μεγάλη Παρασκευή: Τι ώρα ανοίγουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Συγκεκριμένα τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν 13:00-19:00, ενώ τα...

Μεγάλη Παρασκευή: Η ζωή εν τάφω…

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής γίνεται ο στολισμός του...