Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη – Ποιοι υπουργοί συμμετέχουν στις υπογραφές για τα έργα του φράγματος Μπραμιανών

Ημερομηνία:

Με πυκνό πρόγραμμα αναμένεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη την Παρασκευή, εστιάζοντας σε υποδομές στρατηγικής σημασίας για την περιοχή.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης για το τμήμα Ηράκλειο – Χανιά του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τα Πεζά, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει επαφές με κατοίκους και τοπικούς φορείς, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με αυτοψία στο Φράγμα Πλακιώτισσας, όπου ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί σε παρεμβάσεις για την ενίσχυση της διαχείρισης υδάτινων πόρων, ένα ζήτημα κρίσιμης σημασίας για την Κρήτη.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, το κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο Λασίθι, όπου στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας θα υπογραφεί η σύμβαση για τα συνοδά έργα του φράγματος Μπραμιανών.

Στην εκδήλωση θα δώσουν το «παρών» ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, καθώς και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας.

Η παρουσία υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών επιβεβαιώνει το ισχυρό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την υλοποίηση κρίσιμων έργων υποδομής στην Κρήτη, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Χανιά: Επεισόδια και συμπλοκές στο κέντρο φιλοξενίας...

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας. Αναστάτωση και σοβαρές συμπλοκές επικράτησαν...

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Χανιά: Επεισόδια και συμπλοκές στο κέντρο φιλοξενίας...

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας. Αναστάτωση και σοβαρές συμπλοκές επικράτησαν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...

Ουκρανός βουλευτής – Ο Ζελένσκι ικανός να εμπλέκεται στη δολοφονία Κερκ και την απόπειρα κατά Τραμπ

Ο Ντμίτροκ, ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στην ουκρανική πολιτική σκηνή,...