Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη:

“Θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους καλή χρονιά. Πάνω από όλα με υγεία και χαμόγελα σε εσάς και τις οικογένειές σας. Οι γιορτινές μέρες είναι πάντα μια ευκαιρία για να σκεφτούμε. Να σκεφτούμε όλα όσα θα μπορούσαν να είχαν γίνει τον χρόνο που φεύγει, αλλά και όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε τη χρονιά που έρχεται.

Τον χρόνο που πέρασε, πολλοί είδαν τη ζωή τους να γίνεται χειρότερη κι όλοι βιώσαμε νέες χαμένες ευκαιρίες και διαψεύσεις. Πολλοί συμπολίτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους από την ανικανότητα του κράτους. Οι φόροι εξακολουθούν να πνίγουν τους Έλληνες και η ανομία γεμίζει με ανασφάλεια την καθημερινότητά τους. Ψέματα και τεχνητοί διχασμοί δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή.

Όλα αυτά, πρέπει να μείνουν πίσω μας. Είναι καιρός να συναντηθούμε ξανά με την αλήθεια και την πρόοδο. Να προχωρήσουμε μπροστά. Γεφυρώνοντας ρήγματα που προκάλεσε η κρίση και βάθυνε η φτηνή δημαγωγία. Και με την σκέψη μας πάντα στους πιο αδύναμους. Στους νέους και σε όσους νιώθουν μακρινή την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος. Αξίζουμε επίσης μια έντιμη και ειλικρινή διακυβέρνηση. Και μια πολιτική ζωή με αλήθεια και με διαφάνεια. Η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο.

Γνωρίζω ότι για τους πολλούς η καθημερινότητα είναι αγώνας. Και η σκληρή πραγματικότητα δεν θα αλλάξει με λόγια που οι περισσότεροι, άλλωστε, δεν τα πιστεύουν πια.

Αυτό που ακούω σε κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι το ίδιο: Είναι η ώρα να χτίσουμε μαζί το νέο ελληνικό όνειρο. Να ανακαλύψουμε και πάλι τις αξίες της ατομικής, αλλά και της συλλογικής προκοπής.

Του φιλότιμου, της πραγματικής αλληλεγγύης. Να φτιάξουμε μια Ελλάδα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μια σύγχρονη, περήφανη χώρα. Με ασφάλεια και ευημερία για όλους.

Με πολίτες που δεν θα περιμένουν το τέλος κάθε χρόνου για να πάρουν ένα μικρό επίδομα από τα χρήματα που τους έχει ήδη πάρει στο πολλαπλάσιο το κράτος.

Το γύρισμα του χρόνου μας οδηγεί και σε ένα γύρισμα της ιστορίας μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα ξεκίνημα ελπίδας. Καλή χρονιά. Το 2019 θα πάμε μπροστά. Το αξίζουμε και το μπορούμε”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Αιτήσεις ακύρωσης και για τις...

Οι άδειες που δόθηκαν για επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Αιτήσεις ακύρωσης και για τις...

Οι άδειες που δόθηκαν για επτά ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος στον «ενεργειακό τουρισμό» των κακοπληρωτών – Πότε μπλοκάρεται η αλλαγή παρόχου

«Μπλόκο» στην αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για καταναλωτές που...

Ποιοι «τα έχουν 400» μέχρι τα γεράματα και γλιτώνουν την άνοια – 3 προφίλ που επηρεάζουν τη μνήμη

Έρευνα σε περισσότερους από 1.000 μεσήλικες και ηλικιωμένους για...

Ποιοι θα λάβουν «δώρο» έως 4 ενοίκια το φθινόπωρο – Τον Σεπτέµβριο οι πρώτες πληρωµές

Ερχεται διπλή πληρωμή για 50.000 γιατρούς, εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές που...

3 καθημερινές συνήθειες που μας κρατούν μακριά από την ευτυχία, σύμφωνα με την Ψυχολογία

Μερικές από τις συνήθειες που έχουμε εντάξει στην καθημερινότητά...