Το Ρέθυμνο τιμά και σέβεται τους Κληρικούς του

Ημερομηνία:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει πολλές ευχαριστίες από καρδιάς, σε όλους τους συνδαιτημόνες της εκδήλωσης για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Συνδέσμου, που έγινε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο κτήμα «Γεράνι Palace».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξεδόθη:

“Νιώσαμε αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης να μας πλημμυρίζουν βλέποντας πάρα πολύ κόσμο (ο Επίσκοπός μας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, οι Δήμαρχοι Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, οι Φορείς και ο Λαός) τόσο από την περιοχή του Ρεθύμνου όσο και από το Μυλοπόταμο, ενωμένοι να μας περιστοιχίζουν με αγάπη και σεβασμό.

Είμαστε περήφανοι όλοι οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, γιατί την ώρα που κάποιοι θέλουν να μάς ταπεινώσουν, ο Επίσκοπός μας κ.κ. Ευγένιος, οι Αρχές, οι Φορείς και ο Λαός του Ρεθύμνου σέβονται, αγαπούν, και υποστηρίζουν τους κληρικούς του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιον του Συνδέσμου μας ο πρόεδρος Π. Δημητριος Σωπασουδάκης Πρωτοπρεσβύτερος”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου και επίσημα ο Χρήστος...

Και επίσημα αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου είναι ο Χρήστος Παπαδάκης....

«Γίνε, ζήσε, ντύσου ό,τι ονειρεύεσαι»: Ξεκινά το...

Η μεγάλη στιγμή της Κρήτης πλησιάζει! Όλα είναι έτοιμα...

Αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου και επίσημα ο Χρήστος...

Και επίσημα αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου είναι ο Χρήστος Παπαδάκης....

«Γίνε, ζήσε, ντύσου ό,τι ονειρεύεσαι»: Ξεκινά το...

Η μεγάλη στιγμή της Κρήτης πλησιάζει! Όλα είναι έτοιμα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...

Πώς θα «φακελωθούν» όλα τα χρέη κάθε νοικοκυριού

Έγινε το πρώτο βήμα με το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων...