Αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA» έχουμε πάρτι με το Μιχάλη Ρακιντζή

Ημερομηνία:

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ
ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA»

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

Αυτό το Σάββατο στο «Σπίτι με το MEGA» έχουμε πάρτι!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, κάνει μία ξεχωριστή αναδρομή στην πορεία του και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

Φέρνοντας μαζί του αναμνήσεις από τις χρυσές δεκαετίες των 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα, ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν σταματά να πειραματίζεται και δίνει νέα πνοή στα τραγούδια του με μοναδικές ενορχηστρώσεις. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.» και άλλα πολλά.

Δίπλα του θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και καλλιτέχνες: η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.Α., οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια-σταθμούς που δεν ξεχάσαμε ποτέ, όπως: «Δεν πιστεύω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Μες τα δυο της μάτια», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Προσωπικά», «Άνοιξη», «Φιλαράκι», κ.ά.
Στη βραδιά, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, συμμετέχουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του My Radio 104.6, Νίκος Νικολακόπουλος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα μοιραστεί μαζί μας άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα δώσει μία χιουμοριστική νότα στην όμορφη παρέα, θα μιλήσει για τον φίλο του Μιχάλη Ρακιντζή και θα μας εκμυστηρευτεί σε ποιες στιγμές της ζωής του τον συνόδευσε η μουσική του αγαπημένου ερμηνευτή.
Στα highlight της εκπομπής, ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρεται στη μουσική συνάντησή του με τον Ian Gillan, την εμβληματική μορφή των Deep Purple, και τη φιλία που τους συνδέει, ενώ μοιράζεται μαζί μας αξέχαστα στιγμιότυπα από το προσωπικό του αρχείο. Ακόμα, μαζί με την Σοφία Αρβανίτη εξομολογούνται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους με τη διάσημη ποπ σταρ Bonnie Tyler και την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Πεθαίνω στην ερημιά».
Αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» μάς ετοιμάζει ένα πάρτι από εκείνα που έχουν λείψει σε όλους μας!

#SpitiMeToMega
Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βιολάντα: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου...

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Τρικάλων παραμένουν από το...

Μία οικογένεια, δύο άγριες δολοφονίες με θύματα...

Tι αποκάλυψε ο πατέρας του 27χρονου που βρέθηκε σκοτωμένος,...

Βιολάντα: Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου...

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Τρικάλων παραμένουν από το...

Μία οικογένεια, δύο άγριες δολοφονίες με θύματα...

Tι αποκάλυψε ο πατέρας του 27χρονου που βρέθηκε σκοτωμένος,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ποιοι μπορούν να βγουν σε σύνταξη πριν από τα 62 τους χρόνια το 2026

Όροι και προϋποθέσεις . Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι που επιλέγουν...

Ελληνική μελέτη συνδέει την παραπληροφόρηση με τη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια

Πόσο μας επηρεάζει η διαδικτυακή παραπληροφόρηση; Νέα ελληνική μελέτη...

Προς απαγόρευση των social media για ανηλίκους έως 15 ετών – Σχέδιο ανακοινώνει η κυβέρνηση

Το νομικό και τεχνικό πλαίσιο για την απαγόρευση πρόσβασης...

Ρέθυμνο: Με φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων η τελετή λήξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Με ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι '26...