Το συγκινητικό μήνυμα ενός πατέρα που η κόρη του έχει λευχαιμία

Ημερομηνία:

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό γράμμα από το Αιματολογικό-Ογκολογικό Τμήμα του «Ελπίδα»που  έγραψε ένας πατέρας στο Facebook. Αναφέρεται στον πανικό που δημιούργησε ο κοροναϊός αλλά και σε όσα ο ίδιος βιώνει έχοντας ως ασθενή την κόρη του με λευχαιμία.

Δείτε την ανάρτηση

Χαμογελάω με τις αναρτήσεις των γονιών που πανικόβλητοι αντιμετωπίζουν το κλείσιμο των σχολείων και των παιδικών σταθμών και την παραμονή των παιδιών τους στο σπίτι.

Ήθελα με πολλή αγάπη να τους πω να ευλογούν τη Θεία Καθημερινότητα, έστω και με τα σχολεία κλειστά, κυρίως το ότι έχουν τα παιδιά τους υγιή και στο σπίτι. Μοιάζει αυτονόητο αλλά δεν είναι.

Στη φωτογραφία είναι η πόρτα του δωματίου της κόρης μου στο Αιματολογικό-Ογκολογικό Τμήμα του «Ελπίδα». Βρίσκεται σε απομόνωση από χθες για τη δική της προστασία καθώς έχει προσβληθεί από τον ιό γρίπης RSV (λοίμωξη του αναπνευστικού) ούσα σε οξεία ανοσοκαταστολή στο πλαίσιο της θεραπείας από τη λευχαιμία. Βρισκόμαστε στην 35η μέρα συνεχούς νοσηλείας και η λευχαιμία βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο επιτέλους. Ωστόσο ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και ανηφορικός.

Με αλλά λόγια, να χαίρεστε που έχετε τα παιδιά σπίτι. Κι εγώ τα ίδια με εσάς θα έλεγα αν δεν είχαμε την εμπειρία της λευχαιμίας. Θέλω να πω, δεν κάνω τον έξυπνο. Αλλά τώρα θέλω όσο τίποτε άλλο να γυρίσει το παιδί σπίτι. Και μακάρι το πρόβλημα μας να ήταν ο κορονοιός…

Ο Σύλλογος Φάρος έγραψε για το συγκεκριμένο γράμμα:

Ως σύλλογος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Κορωναϊό σε παγκόσμια κλίμακα και πιθανόν ποτέ δεν θα μάθουμε . Ομως, από την στιγμή που υπάρχουν προειδοποιήσεις προστασίας με κυρώσεις απο την Ελληνική Κυβέρνηση, πρέπει να τους σεβαστούμε , να προστατέψουμε εμάς , τα παιδιά μας καθώς και τους μεγαλύτερους σε ηλικία.. Πάνω από όλα τις ευπαθείς ομάδες !!

Δυστυχώς και η χώρα μας βρίσκεται σε περιορισμό που θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. Αν δεν το καταφέρουμε ,δεν φερθούμε υπεύθυνα σίγουρα αυτός ο περιορισμός θα συνεχιστεί . Σε όλη αυτή τη δίνη , πολλοί δεν υπακούμε , γκρινιάζουμε για το πως θα αξιοποιήσουμε το χρόνο μέσα στο σπίτι , πως θα υπακούσουν τα παιδιά και γιατί μας έκοψαν κάποιες καθημερινές μικρές απολαύσεις , ταβέρνα – καφέ – ποτό -θέατρο- γυμναστήριο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος...

Οι νέοι ξέχασαν να γράφουν – Τι...

Εχουν χάσει οι μαθητές μέρος της κινητικής δεξιότητας που...

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος...

Οι νέοι ξέχασαν να γράφουν – Τι...

Εχουν χάσει οι μαθητές μέρος της κινητικής δεξιότητας που...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λαμπρές εκδηλώσεις στη Λάρισα για την 85η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Αποκαλυπτήρια του μνημείου της 5ης Μεραρχίας Κρητών με τη στήριξη...

Ανακοίνωση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων – Προσοχή σε παραπλανητικές πρακτικές

Από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται προς...

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Καντάνου-Σελίνου για τον θάνατο του Ν.Ταγαρά Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

𝚺𝚼𝚲𝚲𝚼𝚷𝚮𝚻𝚮𝚸𝚰𝚶 𝚳𝚮𝚴𝚼𝚳𝚨 𝚫𝚮𝚳𝚨𝚸𝚾𝚶𝚼 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼 – 𝚺𝚬𝚲𝚰𝚴𝚶𝚼 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚶𝚴 𝚯𝚨𝚴𝚨𝚻𝚶...

Κρήτη:Μνημόνιο Συνεργασίας ΕΛΜΕΠΑ και Eurobank για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, μέσω της Μονάδας Μεταφοράς Τεχνολογίας...