Το συγκινητικό ψηφοδέλτιο για τα Τέμπη που βρέθηκε σε κάλπη της Κρήτης – «Στα χαμόγελα που χάθηκαν…»

Ημερομηνία:

Ένα διαφορετικό ψηφοδέλτιο βρέθηκε σε κάλπη της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο Θρόνου, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Φαίνεται πως κάποιος προτίμησε αντί να δώσει τη ψήφο του σε κάποιο κόμμα, να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα και να αποτίσει φόρο τιμής στα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Το εν λόγω ψηφοδέλτιο το δημοσίευσε στο Facebook ο Σύλλογος Συβρίτου γράφοντας:

«Αυτό το ψηφοδέλτιο βρέθηκε χθες στην καταμέτρηση στο Δημοτικό Σχολείο Θρόνου. Αρκετά συγκινητικό, γι’ αυτό το δημοσιεύουμε. Χωρίς να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω, γιατί είμαστε σύλλογος, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός».

Όσο για το περιεχόμενό του, αναφέρει:

«Στις σημερινές εκλογές δε θα ψηφίσω, το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως φόρο τιμής στις 57 αθώες ψυχούλες που χάθηκαν άδικα. Στα όνειρα που χάθηκαν, στα χαμόγελα που χάθηκαν, στα νιάτα που χάθηκαν. Πάρε με όταν φτάσεις…».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης «τραγούδησε» υπό...

Χιλιάδες κόσμου στη μεγάλη συναυλία του «Φεστιβάλ Κρήτης» για...

Οδηγός στον ΒΟΑΚ δεν υπολογίζει τίποτα: Ξεριζώνει...

Ο ασυνείδητος οδηγός βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για...

Το Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης «τραγούδησε» υπό...

Χιλιάδες κόσμου στη μεγάλη συναυλία του «Φεστιβάλ Κρήτης» για...

Οδηγός στον ΒΟΑΚ δεν υπολογίζει τίποτα: Ξεριζώνει...

Ο ασυνείδητος οδηγός βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μητσοτάκης: «Το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 11 μονάδες – Xειροπιαστές ανακουφίσεις στην οικονομία προς όφελος των πολιτών»

Η κυριακάτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Στις...

Εξιχνιάσθηκαν εννέα περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης και τριάντα απόπειρες, σε βάρος ηλικιωμένων στο Ηράκλειο

Ταυτοποιήθηκαν -5- ημεδαποί κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής ομάδας και...

Σούπερ μάρκετ: Από αύριο ξεκινούν οι μειώσεις τιμών

Με περισσότερους από 1.660 κωδικούς ξεκινάει στις 31 Αυγούστου...