Το τηλεφώνημα-έκπληξη Μητσοτάκη στον Μάτζικ Τζόνσον που κάνει διακοπές στη χώρα μας

Ο Κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Μ. Τζόνσον και τον ρώτησε πώς περνάει κι αν χρειάζεται τίποτα!

Το τηλεφώνημα-έκπληξη Μητσοτάκη στον Μάτζικ Τζόνσον που κάνει διακοπές στη χώρα μας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στο θρύλο του NBA Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες τη χώρα μας. Ο Μάτζικ Τζόνσον δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, κάνοντας συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν πέρασε απαρατήρητο

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει… πώς περνάει κι αν χρειάζεται τίποτα! Το τηλεφώνημα επιβεβαίωσαν και οι δύο με αναρτήσεις τους στα social media.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Instagram μια πρόσφατη φωτογραφία του αθλητή με τη γυναίκα του από την Ακρόπολη και αναφέρει ότι τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας, ενώ τον άκουσε πολύ ενθουσιασμένο για όλα όσα του αρέσουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά, και να συζητήσουν για μπάσκετ!

Τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο instagram έχει ως εξής:

« Μόλις μίλησα με τον θρύλο του NBA Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα και για την αγάπη που δείχνει και τη χώρα μας και τον λαό μας, όπως και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε όσο ήταν εδώ.

»Μου είπε για τον πραγματικά φανταστικό χρόνο που είχε αυτός και η σύζυγός του κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι οι Έλληνες που ζουν σε αυτή τη σπουδαία χώρα είναι πολύ φιλικοί και ειλικρινά φιλόξενοι, μαζί με το υπέροχο φαγητό, την πλούσια Ιστορία και τον φανταστικό πολιτισμό, που τον εμπνέουν και αποτελούν «συνταγή» ότι θα επιστρέψει πάλι σύντομα, και ότι την επόμενη φορά, ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να φάμε ψωμί μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ».

Τηλεφώνημα – έκπληξη

Σχετικά με το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε στο twitter:

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς πάει η επίσκεψή μου μέχρι τώρα. Είπα στον πρωθυπουργό ότι πάει υπέροχα και μου αλλάζει τη ζωή!».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο θρύλος του NBA έκανε tweet ανοιχτά του Σκορπιού, κοντά στη Λευκάδα, όπου βρίσκεται:

Τα σχόλια είναι κλειστά.