Το βίντεο ντοκουμέντο που ανέτρεψε το θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου στο Λασίθι

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος στην Ιεράπετρα, δολοφονήθηκε.

Το βίντεο ντοκουμέντο που ανέτρεψε το θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου στο Λασίθι

Έγινε η εκταφή του και τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, δείχνουν όντως δολοφονία, με δυο χτυπήματα στο κεφάλι που πιθανόν να επέφεραν τον θάνατο στον 65χρονο.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LIVE NEWS δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα.

Ο ένοικος ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει μέσα. Το θύμα του άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του.

Ο άνδρας φαίνεται πως έχει μέτρα προστασίας, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στην κάμερα, φοράει γάντια και κρύβει το πρόσωπό του.

Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά ενώ σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως έχασε τη ζωή του ο Γερμανός.

Το χρονικό της φρικτής αποκάλυψης

Ο 65χρονος Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεράπετρας. Στις 7Απριλίου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι μάλλον πέθανε από τον καρκίνο που έπασχε.

Τότε ήταν που άρχισαν να φτάνουν «περίεργες» πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, μετά από έρευνα οπτικού υλικού από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ που ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, δεν ήταν μόνος στο σπίτι.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται από την οικιακή βοηθό.

Ανάλυση βίντεο ντοκουμέντο από το σπίτι του 65χρονου

Η ανάλυση του βίντεο ντοκουμέντο έγινε από τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής.

«Βλέπουμε έναν άνθρωπο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά. Το ένα χέρι το έχει στην τσέπη, δεν το βγάζει καθόλου, οπότε ενδέχεται να κρατάει εκεί μέσα κάποιο αντικείμενο».

Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι ο ήχος από το βίντεο είναι δύσκολο να αναλυθεί, καθώς μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι ακούστηκε δύο φορές θόρυβος που συνοδεύτηκε από την φράση «ωχ».

«Η αστυνομία μπόρεσε από το περπάτημα του 45χρονου να φθάσει σε αυτόν. Τον συνέλαβαν ενώ οδηγούσε ένα μηχανάκι με τον νόμο περί οπλοφορίας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.