Τουρισμός: Πρώτη επιλογή η Κρήτη στην Αυστρία – Η ζήτηση ξεπερνάει το 2019,

Τουρισμός: Πρώτη επιλογή η Κρήτη στην Αυστρία – Η ζήτηση ξεπερνάει το 2019,

H Eλλάδα παραμένει κορυφαίος προορισμός των Αυστριακών, με την TUI να προειδοποιεί τους ταξιδιώτες της ότι σύντομα θα περιοριστούν οι επιλογές ξενοδοχείων στη χώρα μας καθώς η ζήτηση ξεπερνάει τα επίπεδα 2019.

Ειδικότερα, ο τουρ οπερέιτορ προσφέρει στο αυστριακό ταξιδιωτικό κοινό έως 10 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Σάλτσμπουργκ προς τα ελληνικά νησιά. Εκτός από τα τρία κλασικά δρομολόγια προς Κρήτη, Ρόδο και Κω, προσφέρονται πτήσεις προς Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κάρπαθο.

Το πτητικό πρόγραμμα της TUI από το Σάλτσμπουργκ για Ελλάδα περιλαμβάνει 10 εβδομαδιαίες πτήσεις (4 προς Κρήτη, 1 προς Κω, 2 προς Ρόδο, 1 προς Κέρκυρα, 1 προς Κάρπαθο και 1 προς Ζάκυνθο).

Η TUI διαθέτει 40 επώνυμα ξενοδοχεία και club στην Ελλάδα, όπως τα Robinson, TUI Magic Life, TUI Blue, TUI Suneo και TUI Kids Club, ενώ φέτος προστίθεται το νέο πεντάστερο TUI Blue Sensatori Atlantica Caldera Palace στην Κρήτη και το νέο TUI Blue Sensatori Atlantica Dreams Resort στη Ρόδο.

Επί του παρόντος, η Κρήτη βρίσκεται στη νούμερο 1 θέση κατάταξης προορισμών, οι πτήσεις προς το ελληνικό νησί ξεκινούν στις 15 Μαϊου και η σεζόν διευρύνθηκε μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί από το αεροδρόμιο είναι:

1. Κρήτη

2. Μαγιόρκα

3. Ρόδος

4. Χουργκάντα

5. Κως

6. Κάρπαθος

7. Ζάκυνθος

8. Αττάλεια

9. Καλαβρία

10. Κέρκυρα

Η TUI προσφέρει το καλοκαίρι του 2022 συνολικά 25 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από το Σάλτσμπουργκ, εκ των οποίων οι 23 θα πραγματοποιούνται από τον συνεργάτη της, Eurowings.

Πηγή: Χριστίνα Λαϊνοπούλου / tornosnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.