Τουρκική εφημερίδα διαδίδει ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι S-300 στην Κρήτη!

Ημερομηνία:

Ιαχές πολέμου από την Ελλάδα βλέπει η τουρκική εφημερίδα Γενί Σαφάκ, η οποία – στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Θορυβώδης γείτονας» – γράφει ότι πολλοί Έλληνες πολιτικοί και στρατιωτικοί «ονειρεύονται πόλεμο με την Τουρκία».

Μάλιστα, η εφημερίδα γράφει ότι η Αθήνα ενεργοποίησε το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S – 300 στην Κρήτη, στέλνοντας επιπλέον ναυτικές δυνάμεις στο νησί, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, οπλισμό και ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ κληθείς σε εκπομπή του τουρκικού καναλιού CNN Turk να σχολιάσει τις πληροφορίες περί ενεργοποίησης των S300 ανέφερε ότι «εγώ τέτοια επιβεβαιωμένη πληροφορία δεν έχω».

«Κοιτάξτε όμως την αποφασιστικότητα του τουρκικού στρατού. Αυτοί ασχολούνται με παιδιάστικα πράγματα. Αν γίνεται κάτι τέτοιο τότε είναι υπόθεση εκείνων που ασχολούνται με τους S-400», ανέφερε.

Προσθέτει ακόμη ότι Έλληνας διπλωμάτης, ο οποίος μίλησε στον Αλ Τζαζίρα, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ισχυρίστηκε πως στην περίπτωση που η Τουρκία κινηθεί στρατιωτικά στην περιοχή, το ελληνικό ναυτικό θα απαντήσει και η κατάσταση μπορεί να οδηγηθεί σε πόλεμο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο 47χρονος πατέρας...

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απλή σωματική...

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο 47χρονος πατέρας...

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απλή σωματική...

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο 47χρονος πατέρας 16χρονου παιδιού με αυτισμό στα Χανιά

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απλή σωματική...

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τους Έλληνες που άνοιξαν σημαία στην Αγία Σοφία

Η απόφαση εκδόθηκε από τουρκικό δικαστήριο για το περιστατικό...