Τους υποψήφιους ευρωβουλευτές ανακοινώνει η ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα 42 άτομα που θα περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές της 9ης Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση παρουσίασης των προσώπων που θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα ανακοινώσει τα 42 ονόματα των υποψηφίων, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα 10 άτομα που δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Στον χώρο βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό.

Στο βήμα βρίσκεται η Αριστοτελεία Πελώνη όπου θα έχει τον ρόλο της συντονίστριας. «Είμαστε εδώ για να γνωρίσουμε τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα δώσουν τη μάχη. Το ψηφοδέλτιο αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα, τα άτομα έχουν… γαλόνια στον χώρο του», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Δείτε ζωντανά:

Ο «τρίτος δρόμος» του Μητσοτάκη για την ευρωκάλπη
Οι εκλογές κρίνονται «στις λεπτομέρειες», σύμφωνα με αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνεργάτες του, «δηλαδή στο τι κάνει ο καθένας μας και στο πόσο καλά το κάνει». Είναι μερικές «λεπτομέρειες» της εκλογικής στρατηγικής του αυτές που έχουν αναπροσαρμοστεί στα δεδομένα του νέου, πολωτικού σκηνικού ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 9ης Ιουνίου.

Ο ίδιος επιλέγει ένα κράμα «δοκιμασμένων» και νέων κινήσεων για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες, τροποποιώντας τη μέχρι σήμερα τακτική του. Μπορεί στη μεγάλη εικόνα να δείχνει ότι επιστρατεύει το προεκλογικό μοντέλο του 2023 και του 2019, δίνοντας εμφατικά στην ευρωκάλπη χαρακτηριστικά εθνικής αναμέτρησης, ωστόσο αυτά που θα κριθούν τελικά είναι η επιλογή του να… πειράξει σημαντικές λεπτομέρειες. Η απόφασή του να στηρίξει την καμπάνια σε ένα προσωπικό στοίχημα, δύο διλήμματα και τρία μέτωπα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.