Τραγωδία στην Κρήτη: Εικόνες του μοιραίου ξενοδοχείου με το πρώτο φως της ημέρας – Έτσι σκότωσε ο βράχος τη 45χρονη

Ημερομηνία:

Βράχος έπεσε πάνω σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο οποίο μέσα βρισκόταν μια τριμελής οικογένεια από την Τσεχία – Νεκρή η 45χρονη μητέρα, πατέρας και γιος έζησαν από θαύμα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης με την τραγωδία που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 30 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο στην Αγιά Φωτιά στο Λασίθι.

Μια γυναίκα έχεσε τη ζωή της όταν βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στην ταράτσα του ξενοδοχείου όπου κοιμόταν και την πλάκωσε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κομμάτι βράχου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αποκολλήθηκε και άρχισε να κατρακυλά. Ο κόσμος άκουσε το βουητό όμως κανείς δεν φαντάζονταν τι μπορεί να είναι ή τι μπορούσε να προκαλέσει. Ο βράχος με τη φόρα που είχε πάρει παρέσυρε και άλλους βράχους μαζί με αποτέλεσμα να καταλήξουν πάνω στην ταράτσα ξενοδοχείου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ταράτσα να μην αντέξει το βάρος και να γκρεμιστεί στο ανατολικότερο διαμέρισμα του ξενοδοχείου καταπλακώνοντας τη γυναίκα που κοιμόταν στο δωμάτιο.

Ο 51χρονος σύζυγός της, ο οποίος βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο μαζί με το ανήλικο παιδί τους παρακολουθούσε τι συνέβαινε χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα μάτια του.

Από θαύμα γλύτωσε ο 51χρονος πατέρας με το 9χρονο παιδί, το οποίο ήταν εγκλωβισμένο και φέρει τραύματα στο πόδι, και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό ξενοδοχείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την αποκόλληση του βράχου ο οποίος κύλησε στην πλαγιά και σκότωσε την 45χρονη γυναίκα.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 6 ώρες αφού η κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 12:20 τα μεσάνυχτα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο 20 οχήματα της Πυροσβεστικής, 50 πυροσβεστικοί υπάλληλοι, 3η ΕΜΑΚ, εθελοντές, πεζοπόρα, οχήματα από την Ιεράπετρα, τη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν το τελευταίο βράδυ που διέμενε στο συγκεκριμένο κατάλυμα η οικογένεια από την Τσεχία (μητέρα, πατέρας και το μικρό παιδί τους). Το διαμέρισμα ισοπεδώθηκε ολοσχερώς.

Το ξενοδοχείο είχε την επωνυμία “Διαμερίσματα Μάρκος Studio”.https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ευχές του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στον νέο...

Μανώλης Μενεγάκης: «Η πνευματική πορεία του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Λασίθι:Συνελήφθησαν τρία άτομα για εκβίαση και πρόκληση...

Συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών...

Ευχές του Δημάρχου Αγίου Νικολάου στον νέο...

Μανώλης Μενεγάκης: «Η πνευματική πορεία του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Λασίθι:Συνελήφθησαν τρία άτομα για εκβίαση και πρόκληση...

Συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κήρυξε την έναρξη του 23ου Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Το Ηράκλειο είναι ένας διάσπαρτος κρυμμένος θησαυρός,...

Δωδεκάμηνος τουρισμός: Ποιοι προορισμοί παίρνουν προβάδισμα στην Ελλάδα

Μεγάλα αστικά κέντρα, περιφερειακές πόλεις με συνεδριακό και επιχειρηματικό...

Ο Σύλλόγος Ρεθυμνίων Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

– Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και μέλη της κυβέρνησης στην...

Ρέθυμνο:Το πρόγραμμα του 11ου Φεστιβάλ Αντίβαρο

11ου Φεστιβάλ Αντίβαρου, που επιστρέφει και φέτος στην πόλη του...