Τρεις εισαγγελείς στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Ημερομηνία:

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει και την Τρίτη (18/2) έγινε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (23/2) αγώνα.
Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και παρόντες, εκτός φυσικά των εκπροσώπων των δύο ομάδων, ήταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, όπως και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Παραβρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας 1, της ΔΕΑΒ, της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας και της Πυροσβεστικής, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ από πλευράς Πειραιωτών ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Συντιχάκης.
Οι τρεις εισαγγελείς ζήτησαν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας, με έμφαση στις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ζητώντας βέβαια και από τους εκπροσώπους των Θεσσαλονικέων και των «ερυθρόλευκων» να μείνουν χαμηλά οι τόνοι τις επόμενες ημέρες και να μην δυναμιτιστεί το κλίμα.
Τέλος, θα κάνει εκ νέου την εμφάνιση του το δίχτυ περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο θα καλύπτει όλες τις θύρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ιστορική συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για το...

Αλλάζει ριζικά ο αθλητικός και αναπτυξιακός χάρτης της χώρας...

Ηράκλειο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή για...

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου...

Ιστορική συμφωνία: Ανοίγει ο δρόμος για το...

Αλλάζει ριζικά ο αθλητικός και αναπτυξιακός χάρτης της χώρας...

Ηράκλειο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή για...

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ορκωμοσία νέων και εξελιχθέντων μελών Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Κρήτης

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026 πραγματοποιήθηκε, στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου...

Κρήτη: «Πάγωμα» δόσεων από τις τράπεζες για τους πληγέντες – Όλα τα μέτρα

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοίνωσε ότι οι τράπεζες -...

Παρέμβαση Δημάρχου Χερσονήσου για το κυκλοφοριακό χάος στον ΒΟΑΚ

Την έντονη διαμαρτυρία του για την κατάσταση που επικρατεί...