Τρεις εισαγγελείς στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει και την Τρίτη (18/2) έγινε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (23/2) αγώνα.
Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και παρόντες, εκτός φυσικά των εκπροσώπων των δύο ομάδων, ήταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, όπως και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Παραβρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας 1, της ΔΕΑΒ, της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας και της Πυροσβεστικής, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ από πλευράς Πειραιωτών ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Συντιχάκης.
Οι τρεις εισαγγελείς ζήτησαν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας, με έμφαση στις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ζητώντας βέβαια και από τους εκπροσώπους των Θεσσαλονικέων και των «ερυθρόλευκων» να μείνουν χαμηλά οι τόνοι τις επόμενες ημέρες και να μην δυναμιτιστεί το κλίμα.
Τέλος, θα κάνει εκ νέου την εμφάνιση του το δίχτυ περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο θα καλύπτει όλες τις θύρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.