Τρεις εισαγγελείς στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού

Ημερομηνία:

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει και την Τρίτη (18/2) έγινε ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (23/2) αγώνα.
Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και παρόντες, εκτός φυσικά των εκπροσώπων των δύο ομάδων, ήταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, όπως και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Παραβρέθηκαν ακόμη εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας 1, της ΔΕΑΒ, της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας και της Πυροσβεστικής, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ από πλευράς Πειραιωτών ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Συντιχάκης.
Οι τρεις εισαγγελείς ζήτησαν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας, με έμφαση στις αφίξεις των αποστολών στο γήπεδο, ζητώντας βέβαια και από τους εκπροσώπους των Θεσσαλονικέων και των «ερυθρόλευκων» να μείνουν χαμηλά οι τόνοι τις επόμενες ημέρες και να μην δυναμιτιστεί το κλίμα.
Τέλος, θα κάνει εκ νέου την εμφάνιση του το δίχτυ περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο θα καλύπτει όλες τις θύρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μετακομίζει οριστικά στο Παγκρήτιο Στάδιο ο ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου άναψε το...

Κ. Χατζηδάκης: «Δεν βλέπω κάποια εντυπωσιακή υποδοχή...

Ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή του μετά την επιστροφή...

Μετακομίζει οριστικά στο Παγκρήτιο Στάδιο ο ΟΦΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου άναψε το...

Κ. Χατζηδάκης: «Δεν βλέπω κάποια εντυπωσιακή υποδοχή...

Ο κ. Χατζηδάκης σε συνέντευξή του μετά την επιστροφή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου:Ξεκινούν σύντομα! Κλείσε θέση στα νέα μας σεμινάρια 🎓

Πρακτικά Σεμινάρια Ξηράς Δόμησης – Γυψοσανίδας (Γερμανική Πιστοποίηση). Απόκτησε αναγνωρισμένη...

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα – Τι πρόστιμα ισχύουν

Αναλυτικά τα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης...

Ρέθυμνο:Εξιχνιάστηκαν τηλεφωνικές απάτες και συνελήφθη μια αλλοδαπή για εξαπάτηση ηλικιωμένων

Συνεργός της τηλεφωνούσε στους ηλικιωμένους προσποιούμενος τον γιατρό και...

Δήμος Χερσονήσου:Οι αποφάσεις της 21ης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής

Οι αποφάσεις της 21ης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου...