Τρεις οι ηθικοί αυτουργοί της αρπαγής 40χρονου για τα… μάτια 22χρονης

Ημερομηνία:

Σκηνές γκανγκστερικές περιγράφονται  ότι εκτυλίχθηκαν για τα …μάτια νεαρής Αλβανίδας, η διεκδίκηση της οποίας φέρεται να αποτέλεσε αιτία του αιματηρού επεισοδίου τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο που είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ με τραύμα από πιστόλι στο πόδι 40χρονος Αλβανός.

Όπως έγραψε το Σάββατο το  Cretalive.gr, ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του, στην Αμμουδάρα, τον μετέφεραν σε απόμερη περιοχή στο Βουλισμένο Αλώνι και τον πυροβόλησαν στο πόδι, με την αυστηρή προειδοποίηση να μείνει μακριά από την κοπέλα και να αλλάξει πόλη.

Η αστυνομική προανάκριση και οι καταθέσεις που έδωσε ο 40χρονος στην ΕΛ.ΑΣ οδήγησαν σε τρεις εμπλεκόμενους φερόμενους  ως ηθικούς αυτουργούς στην αρπαγή. Πρόκειται για την 67χρονη  ιδιοκτήτρια του μπαρ στο οποίο φέρεται να εργάζεται η 22χρονη Αλβανίδα, τον αδερφό της 57χρονης και έναν ανιψιό της. Οι δύο πρώτοι, τα δύο αδέρφια δηλαδή, έχουν συλληφθεί και την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου ως κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στην αρπαγή. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ο ανιψιός που δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά  εκτιμάται ότι θα εμφανιστεί αυτοβούλως στις Αρχές.

 

Στα τρία μέλη της οικογένειας αποδίδεται, με βάση όσα έχει καταθέσει ο 40χρονος, ότι για να τον ξεφορτωθούν και να σταματήσει να εμπλέκεται στα πόδια τους για την κοπέλα, έβαλαν κουκουλοφόρους να τον απαγάγουν και να τον πυροβολήσουν για να τον τρομοκρατήσουν. Από μέρους τους υπάρχει καθολική άρνηση για οποιαδήποτε εμπλοκή στο επεισόδιο. Ως προς το άτομο που τον πυροβόλησε, δεν κατονομάζει κάποιο πρόσωπο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: παραδόθηκε ο 18χρονος για το επεισόδιο...

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Cretalive.gr για το ασύλληπτο σκηνικό του...

Ηράκλειο: Εκτός ΜΕΘ ο 5χρονος που τραυματίστηκε...

Ο 5χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνώθηκε αμέσως. Χαραμάδα...

Ηράκλειο: παραδόθηκε ο 18χρονος για το επεισόδιο...

Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Cretalive.gr για το ασύλληπτο σκηνικό του...

Ηράκλειο: Εκτός ΜΕΘ ο 5χρονος που τραυματίστηκε...

Ο 5χρονος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνώθηκε αμέσως. Χαραμάδα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Ρέθυμνο

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Η Ευρώπη το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής

Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος...

Χανιά: Ολόκληρη οικογένεια πίσω από τη σπείρα με ψεύτικους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ

Τρία αδέρφια και τρεις συνεργοί είχαν στήσει «φάμπρικα» τηλεφωνικών...

Θύρα 4: «Ο ΟΦΗ δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από αυτό που αξίζει: ένα σύγχρονο γήπεδο»

Ξεκάθαρο μήνυμα από τους οργανωμένους φίλους του ΟΦΗ Η ανακοίνωση...