«Τρέλα» και στο Ρέθυμνο για τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού

Ημερομηνία:

Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού, μετά την Αίγινα και τα Χανιά, συνεχίστηκε την Πέμπτη στο Ρέθυμνο, στη Μαρίνα του Ρεθύμνου, σε ένα ειδυλλιακό μέρος, με φόντο τον Φάρο και τη Φορτέτσα.

Χιλιάδες φίλοι των Ερυθρολεύκων, μικροί και μεγάλοι, φωτογραφήθηκαν δίπλα στις κούπες του Ολυμπιακού και φώναζαν συνθήματα!

Ξεχωριστό χρώμα έδωσαν τα παιδιά από τη σχολή του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, τα οποία ενθουσιασμένα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν «Ολυμπιακός». Μεγάλοι σε ηλικία φίλοι της ομάδας έπαιρναν αγκαλιά τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, φωτογραφίζονταν δίπλα στα τρόπαια και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνηση τους. Πολύ συγκινητική η στιγμή που η αδερφή αδικοχαμένου φίλου του Ολυμπιακού άφησε δίπλα στα τρόπαια τη φωτογραφία και ένα κασκόλ του Τάκη. Όλος ο κόσμος τη χειροκρότησε σε μια στιγμή φορτισμένη, ενώ εκείνη είχε δάκρυα στα μάτια.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αμαρίου:Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την...

Μέσα σε κλίμα σεβασμού και συγκίνησης τελέστηκε η εκδήλωση...

Δήμος Ρεθύμνης:Ετοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς φιλοξενούμενούς...

Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί το Τμήμα ΑμεΑ στον...

Δήμος Αμαρίου:Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την...

Μέσα σε κλίμα σεβασμού και συγκίνησης τελέστηκε η εκδήλωση...

Δήμος Ρεθύμνης:Ετοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς φιλοξενούμενούς...

Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί το Τμήμα ΑμεΑ στον...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γενέθλια και κοπή πίτας για τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο καφέ «Κήπος»

Όπως το έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, έτσι και...

Εορτολόγιο 5 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...