Τροχαίο στη Γλυφάδα: Εμφανίστηκε ο οδηγός της μοιραίας Corvette που σκότωσε τον 25χρονο

Ημερομηνία:

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Ο ίδιος πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε ενώπιον των Αρχών με τον δικηγόρο του και είπε πως αυτός ήταν που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου πήρε αντίγραφο της δικογραφίας και αποχώρησε, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Oι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας. Ωστόσο δεν ήξεραν εάν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος όταν προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Τη δικογραφία ζήτησε αρχικά ο δικηγόρος
Νωρίτερα, στην Τροχαία Γλυφάδας εμφανίστηκε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο δικηγόρος, ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς δεν αποκάλυπτε το όνομα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη-οδηγού.

Έτρεχε υπερβολικά
Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα.

Μάλιστα οι αρχές διερευνούν αν πριν από το δυστύχημα ο οδηγός συμμετείχε σε «κόντρες».

Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή
Στο μεταξύ, έκκληση για μάρτυρες στο τροχαίο δυστύχημα απηύθυνε ο πατέρας του θύματος.

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της οικογένειας του κύριου Γιώργου που με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του, μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα» τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι» κατέληξε ο πατέρας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με...

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Οι 4 μεγάλες ιατρικές ανακαλύψεις του 2025...

Ιατρικές ανακαλύψεις που μας έδωσαν ελπίδα το 2025. Παρότι το...

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με...

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Οι 4 μεγάλες ιατρικές ανακαλύψεις του 2025...

Ιατρικές ανακαλύψεις που μας έδωσαν ελπίδα το 2025. Παρότι το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με κρουαζιέρα στο Ηράκλειο

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Οι 4 μεγάλες ιατρικές ανακαλύψεις του 2025 που δίνουν νέα ελπίδα στην ανθρωπότητα

Ιατρικές ανακαλύψεις που μας έδωσαν ελπίδα το 2025. Παρότι το...

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ: Αυτοκίνητο με 30% κρατική επιδότηση – Πώς να αποκτήσετε το δικό σας

Το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά – Γ’ Κύκλος» παρατείνεται για...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά με «έδρα» το Πάνορμο

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...