Τροχαίο στη Μεσογείων: Σκοτώθηκε εικονολήπτρια του «Καλημέρα Ελλάδα»

Ημερομηνία:

«Έσβησε» στην άσφαλτο εργαζόμενη της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης ότι η οδηγός σε τροχαίο στη Μεσογείων ήταν οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και ανακοίνωσε ότι τελικά η συνεργάτης του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο ΚΑΤ.

Πρόκειται για την εικονολήπτρια, Μαίρη Μάτσα. Οι συντελεστές της εκπομπής ήταν συντετριμμένοι στον άερα, την ώρα που μετέδιδαν την τραγική είδηση του θανάτου της συνεργάτιδάς τους.

Από τα ξημερώματα, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής μετέδιδαν τα γεγονότα για το τροχαίο και τελικά λίγο μετά τις 9 ανακοίνωσαν ότι εμπλεκόμενη σε αυτό ήταν η συνάδελφός τους.

Στο τέλος της εκπομπής, συγκλονισμένη όλη η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τη Μαίρη Μάτσα.
Πώς έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη γέφυρα του Σταυρού επί της λεωφόρου Μεσογείων τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η οδηγός που κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα έχασε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, τον έλεγχο του οχήματός της καθώς έβγαινε από τη γέφυρα.

Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να χτυπήσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου.

Τότε ήταν που έπεσε στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί ο οδηγός του. Μετά, σημειώθηκε καραμπόλα καθώς άλλα τρία αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο όχημα.

Η Μαίρη Μάτσα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

https://youtu.be/WiIkohzQptM

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Εορτασμός Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο ...

Με την ευκαιρία της Αναστάσιμης Εορτής των Αγίων Κυρίλλου...

Αμμουδάρα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του...

Ντυμένος γαμπρός στο φέρετρο ο 21χρονος Νικήτας - Την...

Χανιά:Εορτασμός Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στο ...

Με την ευκαιρία της Αναστάσιμης Εορτής των Αγίων Κυρίλλου...

Αμμουδάρα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι του...

Ντυμένος γαμπρός στο φέρετρο ο 21χρονος Νικήτας - Την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παρουσία του πρωθυπουργού η εκδήλωση για την ένταξη της Ζωμίνθου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco

ΣΤΙΣ 29 ΜΑΪΟΥ. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός,...

Café littéraire για τον Νίκο Καζαντζάκη

Την Τετάρτη 13 Μαϊου η νέα συνάντηση του λογοτεχνικού...

Μουσείο Καζαντζάκη: Θεματική ξενάγηση ενηλίκων και ελεύθερη είσοδος

Το Μουσείο Καζαντζάκη, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει στον εορτασμό...