Τροχαίο στη Βουλή : Συγκλονίζει η σύζυγος του άνδρα στον οποίο «χτυπά» η καρδιά του Ιάσονα

Ημερομηνία:

Βαθιά συγκινημένη εμφανίστηκε η σύζυγος του άντρα που έλαβε την καρδιά του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα έξω από τη Βουλή.

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω ότι αυτό μας έκανε πιο δυνατούς» δηλώνει στον Alpha η σύζυγος.

Σημειώνεται πως περισσότεροι από έξι ασθενείς έγιναν λήπτες των οργάνων του 23χρονου μοτοσικλετιστή.

Η καρδιά του Ιάσονα χτυπά δυνατά στο σώμα ενός νέου άνδρα, χάρη στο μεγαλείο ψυχής των δικών του ανθρώπων. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Τα τελευταία χρόνια ο ασθενής ζούσε με την υποστήριξη μηχανικής καρδιάς, περιμένοντας το πολυπόθητο μόσχευμα. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου για την προσφορά των οργάνων του, που έδωσαν ζωή, χαρά και ελπίδα στον δικό μας άνθρωπο αλλά και σε άλλους».

Μάλιστα, η ίδια κάλεσε «το μεγαλείο της χαροκαμένης αυτής οικογένειας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας, δίνοντας νέα ζωή, παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ακρίβεια: Μια κοινωνία υπό παρατεταμένη οικονομική πίεση

Η ακρίβεια έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί ένα...

Προσδόκιμο ζωής: Ζούμε πλέον περισσότερο, αλλά με...

To προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο...

Ακρίβεια: Μια κοινωνία υπό παρατεταμένη οικονομική πίεση

Η ακρίβεια έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί ένα...

Προσδόκιμο ζωής: Ζούμε πλέον περισσότερο, αλλά με...

To προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Άνοιξε η πύλη Σαμπιονάρα

Στις 19:30 ανοίγει και η πύλη Παντοκράτορα με την...

Δήμος Πλατανιά : “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”

: “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του Δήμου Πλατανιά...

Δύο χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Δήμου Χανίων

761 ωφελούμενοι & περισσότερες από 4.000 ενέργειες υποστήριξης με...