Η τρυφερή selfie της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έφερε μία ερωτική εξομολόγηση

Η τρυφερή selfie της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έφερε μία ερωτική εξομολόγηση
Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και θέλουν να το «φωνάξουν».

ΗΔέσποινα Βανδή και ο Βασιλης Μπισμπίκης είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και αυτό το έντονο συναίσθημα που νιώθουν δεν μπορεί να κρυφτεί. Κάθε φορά που τους βλέπουν οι θαυμαστές τους μπορούν να καταλάβουν ότι η σχέση τους πάει όλο και καλύτερα με τον καιρό.

Πρόσφατα, όμως, η 52χρονη τραγουδίστρια είπε να τραβήξει selfie με τον 44χρονο ηθοποιό αλλά και να του κάνει μία υπέροχη αφιέρωση.

Το νέο story Βανδή – Μπισμπίκη δείχνει τον έρωτά τους
Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Βανδή, ο Μπισμπίκης ακουμπάει τρυφερά στον ώμο της και οι δυο τους ποζάρουν στον φακό. Πάνω στη φωτογραφία, ωστόσο, η σταρ είπε να κάνει και μία αφιέρωση στον καλό της. «Σ’ αγαπάω ως το φεγγάρι», του έγραψε.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όταν έγινε γνωστή η σχέση τους
Όταν έγινε γνωστή η σχέση του ζευγαριού το φθινόπωρο του 2021, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους. Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αρχικά ήταν θυμωμένος, όμως, όπως έχει πει, πλέον έχει χαλαρώσει.

«Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια. Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε. Τώρα κάπως έχει σταματήσει. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο», σχολίασε στην εφημερίδα Real News.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει πως κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια στην σχέση του με την Δέσποινα Βανδήhttps://www.queen.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.