Τσίπρας για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Ήρθε η ώρα να φύγουν»

Τσίπρας για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Ήρθε η ώρα να φύγουν»

Eπίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Χαλκίδα, καλώντας τον κόσμο να ανοίξει τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις επόμενες εκλογές που θα φέρει την πολιτική αλλαγή και την προοδευτική διακυβέρνηση.

«Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έζησε η Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση. Κυνική, χυδαία, επικίνδυνη. Ήρθε η ώρα να φεύγουν το συντομότερο δυνατόν» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή: Να νικήσουμε για λογαριασμό όλων εκείνων που 2 χρόνια τώρα υποφέρουν. Να νικήσουμε για να πιστέψουν ξανά αυτοί που απογοητεύτηκαν. Για την Ελλάδα που αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη, να δυναμώσουμε το κόμμα μας, να το ανοίξουμε στους δημοκρατικούς πολίτες για μία καλύτερη Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταχειροκρούμενος από την κατάμεση αίθουσα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Μελίνα Μερκούρη.

Στον ιδιαίτερο συμβολισμό του ξεκινήματος από τη Χαλκίδα, της νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον ελληνικό λαό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την έναρξη της σημερινής προγραμματισμένης ομιλίας του από την Βόρεια Εύβοια, έναν τόπο που «έχει βιώσει με το πιο σκληρό τρόπο την εγκατάλειψη και την εγκληματική ανικανότητα της χειρότερης κυβέρνησης που έζησε η Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση» όπως είπε.

«Από την Εύβοια της κυβερνητικής εγκατάλειψης, θέλουμε να ξεκινήσουμε να βάζουμε τα θεμέλια μιας νέας αρχής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία. Μιας νέας αρχής για τη κοινωνία με την κοινωνία», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, προαναγγέλλοντας μια μεγάλη περιοδεία το επόμενο διάστημα, με στόχο να βρεθεί παντού: «Σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε γωνιά μιας χώρας που αξίζει και μπορεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον», σημείωσε και χαρακτήρισε ως «τελικό σκοπό», την ενδυνάμωση του κόμματος στην πορεία προς το 3ο συνέδριό του .«Να ανοίξουμε τις πόρτες του σε νέα μέλη, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες και να ανοίξουμε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη στην επομένη εκλογική μάχη της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης», είπε.

«Όμως σήμερα, και πριν την τελική πολιτική μάχη, έχουμε για μια ακόμα φορά μπροστά μας μια άλλη μάχη. Μάχη για την ίδια τη ζωή. Που κοντεύει τα δυο χρόνια κι όμως δεν λέει να κοπάσει. Φουντώνει διαρκώς, πάνω στην ανικανότητα και τον κυνισμό ενός πρωθυπουργού που δειλιάζει να αναμετρηθεί με την πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ”ζει στον δικό του κόσμο”, «οχυρωμένος μέσα στα ψέματα, την προπαγάνδα, τον εναγκαλισμό με την κρατικοδίαιτη ελίτ και τη διαπλοκή που επανήλθε για να καλύψει το χαμένο έδαφος της προηγούμενης πενταετίας, που βρέθηκε αποκομμένη από τον ομφάλιο λώρο από τον κύριο αιμοδότη της, το κράτος και το κρατικό χρήμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.