Τζανάκης – Δεχόμαστε κατάρες από κύκλους που βάζουν ως προμετωπίδα την Εκκλησία

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπεύθυνοι για τις απειλές είναι «κύκλοι που βάζουν ως προμετωπίδα τη θρησκεία», οι οποίοι όμως είναι «μορφώματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία και τον Χριστιανισμό»
Ο Νίκος Τζανάκης κατήγγειλε πως τόσο ο ίδιος όσο και «όλοι που βγαίνουμε», δηλαδή οι ειδικοί, δέχονται κατάρες και υβριστικά συνθήματα στα social media, το οποίο βέβαια «το παραβλέψαμε τελείως».

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπεύθυνοι για τις απειλές είναι «κύκλοι που βάζουν ως προμετωπίδα τη θρησκεία», οι οποίοι όμως είναι «μορφώματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία και τον Χριστιανισμό».

Όπως είπε, οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον του κλιμακώθηκαν το προηγούμενο διάστημα καθώς «πήραν μια πιο οργανωμένη μορφή», ισχυριζόμενος χτες πως «Ταλιμπανοχριστιανοί» τον απειλούν και τον καθυβρίζουν όμως ο ίδιος «δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται».

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας έσπευσε να προσθέσει πάντως πως «οι ίδιοι οι ταγοί και οι δεσπότες της εκκλησίας μας» έχουν απομακρύνει τους συγκεκριμένους κύκλους.

«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα, απειλώντας, υβρίζοντας και διάφορα άλλα πράγματα να βάζουν ως προμετωπίδα το μεγάλο κύρος της Εκκλησίας μας» υπογράμμισε ο Ν. Τζανάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.