Τζώρτζογλου:Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιώργος Βασιλειάδης

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου.

Αναφέρθηκε για το μπαράζ και την παραμονή του ΟΦΗ, τη σημασία της παραμονής των Ηρακλειωτών, τις αποφάσεις του Κομίνη και το πέναλτι που έδωσε αλλά και τους ιθύνοντες της ΚΕΔ που δεν βλέπουν τι κάνει.

Επίσης, ο κύριος Τζώρτζογλου σχολίασε την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων λέγοντας πως ήταν λάθος ο χρονικός ορίζοντας που συζητήθηκε.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το μπαράζ και την παραμονή του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που μεγαλώσαμε και αγαπάμε, είναι η ομάδα του τόπου μας. Ο Πλατανιάς έχει συμπάθειες ως ομάδες του νησιού και γιατί εκπροσωπεί ένα μικρό δήμο της Κρήτης».

Για τη σημασία της παραμονής του ΟΦΗ: «Είναι πολύ σημαντική η παραμονή, ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί ο Πλατανιάς είναι πολύ καλή ομάδα και φάνηκε και από την διακύμανση του σκορ».

Για τις αποφάσεις του Κομίνη και το πέναλτι που έδωσε: «Ο Κομίνης είχε μια κακιά διαιτησία στο μπαράζ, ανάλογη με το παιχνίδι της Τούμπας που έκρινε τον τίτλο. Αυτό θα πρέπει να το δουν αυτοί οι αναρμόδιοι της ΚΕΔ, αυτοί οι υψηλόμισθοι, δεν βλέπω να κάνουν κάποια αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω πως έχουμε μια συνδιοίκηση με τους ξένους, άσχετα κάποιοι που ψήφισαν τον Γραμμένο. Ουσιαστικά πρόεδρος είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης και αυτοί που εποπτεύουν φαίνεται πως δεν το κάνουν καλά, εποπτεύουν ψαροταβέρνες. Είμαι απογοητευμένος, ο Γραμμένος και οι συνεργάτες του θα μπορούσαν να αλλάξουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά δεν το κάνουν. Δεν τιμάει κανέναν αυτή η συνδιοίκηση και κοστίζει ακριβά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΣ Ηρακλείου παίρνει 10.000 ευρώ τον χρόνο από την ΕΠΟ, τον μισθό που παίρνει μηνιαίως ο Μέλο Περέιρα. Δεν υπάρχει κάποια μορφή αντίδρασης στο συμβούλιο κόντρα στους υπεύθυνους της FIFA. Αυτή η συμπεριφορά των ξένων προσβάλλει τους Ελληνες, τον Γραμμένο και τους συνεργάτες του. Με λυπεί αυτό το γεγονός, λυπεί και άλλους που δεν μιλάνε».

Για την αναδιάρθρωση: «Ολο αυτό το σχέδιο έχει και θετικά μέσα. Για μένα η ένστασή μου ήταν ο χρονικός ορίζοντας που έγινε αυτό. Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους και στην ουσία εκβιαστικά δέχθηκαν την αναδιάρθρωση. Οι ομάδες της Γ Εθνικής που έκαναν πρωταθλητισμό, με αυτό το σχέδιο θα παίξουν στην ίδια κατηγορία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.