Τζουγανάτος: «Στη δικαιοσύνη για τα μυθεύματα του ΠΑΟΚ»

-Ο δικηγόρος πέρασε στην αντεπίθεση με γραπτή δήλωσή του για τις «συκοφαντίες» σε βάρος του

Στη φόρα τα ψέματα το ΠΑΟΚ έβγαλε ο δικηγόρος, Δημήτρης Τζουγανάτος, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της ισχυρίστηκε ότι έχει σχέση με το μέλος της ΕΕΑ Νίκο Φαραντούρη αλλά και επίσημη συνεργασία με την εταιρία Άργος.
Ο Τζουγανάτος στην γραπτή δήλωσή του του, εκθέτει τον ΠΑΟΚ, κάνοντας αναφορά σε «ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα», σε συκοφαντίες, ενώ προαναγγέλλει πως «θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».
Αναλυτικά η δήλωση του Τζουγανάτου: «Όσοι, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δεν αντέχουν την αλήθεια και αρνούνται να δεχθούν τα προβλεπόμενα στον νόμο, αντικαθιστούν τον λόγο με την ύβρη και το επιχείρημα με την συκοφαντία.
Κατασκευάζουν ευφάνταστες ιστορίες-μυθεύματα, περί δήθεν σχέσεων, συναντήσεων και επιλήψιμων παρασκηνιακών ενεργειών οι οποίες συνετέλεσαν στην έκδοση της πιο πάνω απόφασης καθιστάμενοι υπαίτιοι βαρύτατα συκοφαντικής εις βάρος μου συμπεριφοράς.
Σπεύδω να τους διαβεβαιώσω ότι θα αντιμετωπίσουν την κρίση της δικαιοσύνης, ως μόνη νόμιμη απόκρουση της κακοήθειάς τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.