Β. Διγαλάκης: Έως και τη Δευτέρα η μεταφορά των 483 μεταναστών με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του Υπ. Μετανάστευσης

Ημερομηνία:

Έως και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των 483 μεταναστών, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιόχωρα, όπως επισημαίνει με σημερινή γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα «απασχόλησε έντονα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα νότια παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχα επικοινωνία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη», τονίζει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Χανιώτης Βουλευτής.

Αναλυτικά, ο κ. Διγαλάκης σημειώνει τα εξής:

«Το ζήτημα των 483 μεταναστών, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιόχωρα μετά τη διάσωσή τους από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ανοικτά των νοτίων ακτών της Κρήτης, εντός της ελληνικής περιοχής έρευνας και διάσωσης, απασχόλησε έντονα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα νότια παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχα επικοινωνία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη.

Η διαδικασία εξελίσσεται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με βάση τον οποίο οι μετανάστες θα έχουν μετακινηθεί έως και την ερχόμενη Δευτέρα».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Πλατανιά : “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ...

: “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του Δήμου Πλατανιά...

Δύο χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών...

761 ωφελούμενοι & περισσότερες από 4.000 ενέργειες υποστήριξης με...

Δήμος Πλατανιά : “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ...

: “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026-16ο Φεστιβάλ ΓΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, του Δήμου Πλατανιά...

Δύο χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών...

761 ωφελούμενοι & περισσότερες από 4.000 ενέργειες υποστήριξης με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Σαχάρα κρύβει έναν «υπόγειο ωκεανό»: Το αρχαίο νερό που βρίσκεται θαμμένο κάτω από την έρημο

Κάτω από την άμμο της Βόρειας Αφρικής, τεράστιες ποσότητες...

Νατάσα Παζαΐτη και Αλέξανδρος Καραμανλής: Μητέρα και γιος σε σπάνια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας

Οικογενειακές στιγμές στο κέντρο. Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η...

Ο Δούναβης στερεύει: Ιστορικά χαμηλά νερά αποκάλυψαν ναυάγιο και βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Η παρατεταμένη ξηρασία και οι καύσωνες έριξαν δραματικά τη...