Β’Κατηγορία Ρεθύμνου | Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Play off

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Play off στη Β’Κατηγορία

Στα γραφεία την Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Play off την Τετάρτη το απόγευμα με το παρών να δίνουν και εκπρόσωποι των 4 ομάδων που συμμετέχουν στο μινι-πρωτάθλημα.

Από πλευράς ΕΠΣ τα σωματεία υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Κ.Τιτος Χνάρης,καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης,Δημήτρης Κουργιαντάκης και Νίκος Μαρκουλιδάκης.

Από πλευράς σωματείων ήταν ο κ.Δομαζάκης (ΕΑΠ),Κ.Καλογερακης (Ολυμπιακός Ρεθύμνου),κ.Παπαδάκης (Σπήλι)και κ.Διαλεκτός (Φοίνικας Σελλίων).

Στα Play off θα διεξαχθούν 2 γύροι από 3 αγώνες, δηλαδη 6 στο σύνολο, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.Με αυτούς τους βαθμούς ξεκινάει κάθε ομάδα τα Play off που μπορείτε να Δείτε εδώ

Το ερχόμενο  Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν τα Play off σε περίπτωση που προλάβουν και εκδοθούν οι αδειες αγωνων από το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας,καθώς πλέον την υποχρέωση έκδοσης έχουν τα σωματεία,αλλά και ότι η Περιφέρεια θέλει τα δικαιολογητικά να κατατιθονται 5 ημέρες πριν τον εκάστοτε αγώνα.Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκδόσει άδειες αγώνων η Περιφέρεια για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πάει η έναρξη σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των Play off.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.