Βαλ Κίλμερ: Πέθανε ο Μπρους Γουέιν του «Batman Forever»

Ημερομηνία:

Σε ηλικία 65 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ.
Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ. Την θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε η κόρη του, Μερσέντες Κίλμερ στους New York Times.

Όπως ανέφερε ο αγαπητός ηθοποιός που άφησε στο στίγμα του στην μεγάλη οθόνη απεβίωσε από πνευμονία την Τρίτη 1 Απριλίου στο Λος Άντζελες. Υπενθυμίζεται ότι ο Βαλ Κίλμερ είχε διαγωνιστεί με καρκίνο του λάρυγγα το 2014.

Ο Αμερικανός ηθοποιός ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Iceman στην επιτυχημένη ταινία του 1986 «Top Gun» και ως Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν στο «Batman Forever» (1995). Έπαιξε επίσης με μεγάλη επιτυχία τον μουσικό Τζιμ Μόρισον στην ταινία «The Doors» του 1991.

Η κινηματογραφική πορεία του Βαλ Κίλμερ
Ο Βαλ Κίλμερ έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο στη ταινία «Top Secret» του 1984 όπου υποδύθηκε έναν Αμερικανό τραγουδιστή στο Βερολίνο, ο οποίος εμπλέκεται άθελά του σε ένα ανατολικογερμανικό σχέδιο για την επανένωση της χώρας.

Το 1991 υποδύθηκε τον θρυλικό Τζιμ Μόρισον στο «The Doors» (1991) του Όλιβερ Στόουν, και δύο χρόνια αργότερα προταγωνίστησε στο «True Romance», μια περιπέτεια καταδίωξης ναρκωτικών που έγραψε ο Κουέντιν Ταρνατίνο και σκηνοθέτησε ο Τόνι Σκοτ.

Είχε μεσολαβήσει το 1992 το «Thunderheart» όπου έπαιξε τον ρόλο ενός άπειρου πράκτορα του FBI που ερευνά έναν φόνο σε έναν ινδιάνικο καταυλισμό της Νότιας Ντακότα.

Το 1995 εμφανίστηκε ως Μπατμαν στην ταινία «Batman Forever» στο πλευρό των «κακών» Τόμι Λι Τζόουνς και Τζιμ Κάρεϊ, με την ταινία, πάντως, να μην σημειώνει τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Όταν η ντοπιολαλιά γίνεται τέχνη σε μια...

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στον διάλογο. Μια ξεχωριστή πολιτιστική...

28η Οκτωβρίου: Η ιστορική αλήθεια για το...

Ο ιστορικός και συγγραφέας, Σταύρος Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε σε μύθους...

Όταν η ντοπιολαλιά γίνεται τέχνη σε μια...

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στον διάλογο. Μια ξεχωριστή πολιτιστική...

28η Οκτωβρίου: Η ιστορική αλήθεια για το...

Ο ιστορικός και συγγραφέας, Σταύρος Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε σε μύθους...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σοκ στη Μάνη: 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από διαπληκτισμό

Ο δράστης εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Αερόπολης και...

Εξοικονομώ 2025: Εξασφαλίστηκαν 425,8 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του προγράμματος

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

Παιδική παχυσαρκία: Οι επιπλοκές που εμφανίζονται από τα σχολικά χρόνια

Οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην υγεία μπορεί να αρχίσουν...