Βανδαλισμοί σε φωτιστικά σώματα στην Πλατεία Μικρασιατών Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Σε φωτιστικά σώματα που βρίσκονται στην πλατεία Μικρασιατών, στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, εκτόνωσαν της καταστροφική τους διάθεση κάποιοι ασυνείδητοι, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες του π. ΣΚ, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολυάριθμων επισκεπτών της πλατείας.

Ειδικότερα, οι δράστες προξένησαν βανδαλισμούς σε φωτιστικά, εγκαταλείποντας εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια που θα μπορούσαν να προξενήσουν σοβαρούς τραυματισμούς έως και ηλεκτροπληξία στους επισκέπτες.

Ενδεικτικά επισημαίνεται ότι κάποιες από τις καταστροφές έγιναν σε φωτιστικά σώματα περιμετρικά της νέας παιδικής χαράς, η οποία κατασκευάστηκε από το Δήμο και παραδόθηκε στους πολίτες προς χρήση, μόλις πριν λίγες ημέρες.
Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φθορά στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων που πραγματοποιεί και ο ηλεκτρολόγος της κ. Δημήτρης Πάγκαλος, επιδιόρθωσε άμεσα τη ζημιά.

Επειδή ωστόσο η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα και αφού, παρά τις εκκλήσεις που απευθύνει κατά καιρούς ο Δήμος για σεβασμό του δημόσιου χώρου τον οποίο απολαμβάνουμε όλοι, οι δράστες φαίνονται αμετάπειστοι, ο Δήμος θα πράξει τα δέοντα ώστε να εντοπιστούν προκειμένου να τους επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Σε πλήρη επιφυλακή ο Δήμος Αμαρίου για...

Διακοπή κυκλοφορίας στις Δημοτικές οδούς Βισταγή - Πλατανίων -Φουρφουρά...

Ρέθυμνο:Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στον Μυλοπόταμο – Συνάντηση...

Οι συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών και οι επείγουσες ανάγκες...

Ρέθυμνο:Σε πλήρη επιφυλακή ο Δήμος Αμαρίου για...

Διακοπή κυκλοφορίας στις Δημοτικές οδούς Βισταγή - Πλατανίων -Φουρφουρά...

Ρέθυμνο:Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στον Μυλοπόταμο – Συνάντηση...

Οι συνέπειες των καταστροφικών πλημμυρών και οι επείγουσες ανάγκες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:8 εγκλωβισμένοι στο φαράγγι της Σαμαριάς

Η κακοκαιρία «χτυπά» την Κρήτη: Συναγερμός για Μυλοπόταμο –...

Ρέθυμνο:Σε πλήρη επιφυλακή ο Δήμος Αμαρίου για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

Διακοπή κυκλοφορίας στις Δημοτικές οδούς Βισταγή - Πλατανίων -Φουρφουρά...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: 318 τόνοι νερού σε ένα στρέμμα – Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Μεγάλα ύψη βροχής καταγράφονται στα ορεινά και βόρεια τμήματα...