Βασίλης Φεύγας: Οι νησιώτες οφείλουν να απομονώσουν τους πολιτικούς κερδοσκόπους

Ημερομηνία:

Κάποιοι επιχείρησαν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά και οι νησιώτες οφείλουν να τους απομονώσουν τόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Στη συνέντευξή του ο κ. Φεύγας τόνισε ότι:

«Οι νησιωτικές μας περιοχές έχουν δεχθεί και διαχειριστεί μεγάλο όγκο μεταναστών και προσφύγων. Δυσανάλογο με το μέγεθος τους και τα μέσα που διέθεταν. Και η αλήθεια είναι ότι έδωσαν παραπάνω από όσα είχαν τη δυνατότητα να δώσουν. Διαχειρίστηκαν μια κρίση ανθρωπιστική, η οποία δημιούργησε κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στην κεντρική εξουσία. Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρίση εμπιστοσύνης οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που τους άφησε μόνους. Σήμερα, όμως, που η κυβέρνηση προετοίμασε και θέλει να εφαρμόσει μια διαφορετική πολιτική δεν πρέπει να επιτρέψουμε η κρίση εμπιστοσύνης να οδηγήσει σε αδιέξοδο. Οι νησιώτες οφείλουν να απομονώσουν όσους επιχείρησαν να κερδοσκοπήσουν πολιτικά και να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης.»

Αυτή την ώρα επεσήμανε ο κ. Φεύγας όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Η χθεσινή συνάντηση τους Πρωθυπουργού με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες των νησιών που πλήττονται από τις μεταναστευτικές ροές διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα και όλοι ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και αποδώσει θετικά αποτελέσματα.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Φουντώνουν τα σενάρια για εκλογές στις 27...

Πληροφορίες για πρόωρες κάλπες στις 27 Σεπτεμβρίου ενισχύουν οι...

Προσλήψεις για τη συμπλήρωση ενσήμων: Όλα έτοιμα...

Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών...

Φουντώνουν τα σενάρια για εκλογές στις 27...

Πληροφορίες για πρόωρες κάλπες στις 27 Σεπτεμβρίου ενισχύουν οι...

Προσλήψεις για τη συμπλήρωση ενσήμων: Όλα έτοιμα...

Νέο πρόγραμμα 8.000 θέσεων εργασίας για άνεργους 55 ετών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μνήμη Ευαγγέλου Γιακουμάκη – 11 χρόνια μετά

Για μία ακόμη χρονιά, στις 7 Ιουλίου, ημέρα κατά...

Μανώλης Αποστολάκης: Προς τους μετόχους, τους εργαζομένους και την τοπική κοινωνία

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναπαράγουν αναφορά προς εποπτικές αρχές...

Σε πλήρη εξέλιξη το πλύσιμο δρόμων, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Ηρακλείου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων, πλατειών...

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για τις επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ

Μεγάλη επιχείρηση σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης...