Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα δάκρυα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δίχασαν το Twitter

Ημερομηνία:

Για περισσότερες από 12 ώρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, περίμενε καρτερικά, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, για να τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Μάλιστα, την στιγμή που πλησίαζε στο φέρετρο συγκινήθηκε και σκούπισε διακριτικά τα δάκρυά του. Κάποιοι πάντως στα social media δεν πείστηκαν για την συντριβή του.

Αρκετοί χρήστες στο Twitter σχολίασαν ότι η αναμονή του στην ουρά και τα δάκρυα του, είχαν ως στόχο να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Κάποιοι επίσης θεώρησαν ότι η παρουσία του στο Γουεστμίνστερ Χολ ως «κοινός θνητός» πιθανώς να οφείλεται στην ελπίδα που ενδεχομένως τρέφει ότι θα χριστεί ιππότης.

Τα σχόλια πάντως δεν ήταν τυχαία, καθώς πριν από κάποια χρόνια είχε προκληθεί σκάνδαλο, όταν διέρρευσαν e-mail και έγγραφα που αποκάλυπταν ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιχειρούσε να «εξαγοράσει» τον τίτλο του Ιππότη με το φιλανθρωπικό του έργο.

Φυσικά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επαίνεσαν την κίνηση του Μπέκαμ να περιμένει υπομονετικά στην ουρά για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα.

Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν επίσης ότι όταν έγινε αντιληπτό πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκονταν στις τεράστιες ουρές που είχαν σχηματιστεί έξω από το Γουεστμίνστερ Χολ, ένας βουλευτής τον πλησίασε και του είπε ότι θα μπορούσε να φροντίσει να περάσει μπροστά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όμως φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση και περίμενε μαζί με τον κόσμο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Είχε στην κατοχή του πιστόλι με γεμιστήρα...

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στα...

Ρέθυμνο:Στα Ανώγεια υφαίνεται η άυλη πολιτιστική κληρονομιάς...

Με αφορμή τα εγκαίνια του χώρου «Ανώγεια Κέντρο Υφαντικής»,...

Χανιά:Είχε στην κατοχή του πιστόλι με γεμιστήρα...

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων στα...

Ρέθυμνο:Στα Ανώγεια υφαίνεται η άυλη πολιτιστική κληρονομιάς...

Με αφορμή τα εγκαίνια του χώρου «Ανώγεια Κέντρο Υφαντικής»,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέθανε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Μάριος Οικονόμου

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πέθανε ο Μάριος Οικονόμου...

ΠΟΕΕΤ για ξενοδοχοϋπαλλήλους: Από σήμερα αυξάνονται οι βασικοί μισθοί κατά 2%

Από σήμερα, 1η Ιουνίου 2026, αυξάνονται οι βασικοί μισθοί...

Παραλίες χωρίς ναυαγοσώστες – 376 θάνατοι το ‘25, τι είναι ο «διπλός πνιγμός»

Με ρυθμούς «χελώνας» η ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών. Ποια...