Βέλιτς: «Ένταση, ταχύτητα, επιθετικά και με συνοχή…»

Για το ματς με τον ΠΟ Ατσαλένιο (Κυριακή 22/9, 16.30) μίλησε ο προπονητής τηυς Επισκοπής Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Βόσνιος ποπονητής πρωτίστως έθεσε τους στόχους της Επισκοπής στο τι θα πρέπει να ζητάει από κάθε ματς,τη νέα σεζόν κι έπειτα έθεσε τα ζητήματα που ψάχνει ο ίδιος, τόσο από το συγκεκριμένο ματς της Κυριακής όσο και από την ομαδικότητα που θα πρέπει να επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

«Ο στόχος της Επισκοπής είναι σε κάθε παιγνίδι να πάει για τη νίκη, να βρίσκει κατάλληλους τρόπους για να φτάνει σ’ αυτή. Επίσης να πρωταγωνιστήσει και να διαφοροποιηθεί γενικώς από την κατηγορία στην οποία βρίσκεται σήμερα γιατί έχει τα εχέγγυα να το κάνει.

Επίσης έχει μεσοπρόθεσμους στόχους που είναι το πρωτάθλημα αλλά και μακροπρόθεσμους όπως, το να αναπτύξει το πρότζεκτ και τον τρόπο λειτουργίας της.

Την Κυριακή (22/9) ξεκινάει το πρωτάθλημα λοιπόν. Θα αγωνιστούμε με μια ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν στο κύπελλο Ελλάδας. Πρόκειται για μια ομάδα οργανωμένη και ιστορική. Προφανώς ο ΠΟΑ ως γηπεδούχος μάλιστα, θα επιδιώξει να μας δυσκολέψει τη ζωή στον μέγιστο βαθμό.

Από την άλλη μεριά, εμείς πρέπει να είμαστε οργανωμένοι όπως σε όλα τα παιγνίδια μέχρι τώρα. Θα πρέπει επίσης να παίξουμε με περισσότερη ένταση, πιο γρήγορα, πιο επιθετικά σε φάση άμυνας και επίθεσης, σαφέστατα σε καλύτερο επίπεδο και με ποδοσφαιριστές που δεν θα υστερούν σ’ αυτά τα κομμάτια. Αν έχουμε συνοχή, είτε έχοντας τη μπάλα στα πόδια είτε δίχως αυτή… τότε ναι, αυτό είναι το ζητούμενο. Εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά είμαι αισιόδοξος για το ματς της Κυριακής.

Από ‘κει και πέρα, σίγουρα θα παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα του Ατσαλένιου ασχέτως αν έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει πρόσφατα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχουμε προοπτικές, ενθουσιασμό και όρεξη γι’ αυτά που έρχονται αλλά μας περιμένει πολλή δουλειά μπροστά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.