Βενιζέλειο νοσοκομείο – Ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν το MEGA για την εμπλοκή της ξαδέλφης Πολάκη

Διαψεύδουν τα ίδια τα γεγονότα την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, ξαδέρφη του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν χάθηκαν ποτέ, παρουσία της, ναρκωτικές ουσίες από το Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Βενιζέλειο νοσοκομείο – Ντοκουμέντα επιβεβαιώνουν το MEGA για την εμπλοκή της ξαδέλφης Πολάκη

Μετά το ρεπορτάζ του MEGA, η εξαδέλφη του μίλησε για συκοφαντίες, ενώ ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης για υποκείμενα της δημοσιογραφίας. Εξοικειωμένος με τις ύβρεις απείλησε τους δημοσιογράφους ότι θα το πληρώσουν ακριβά.

Τι πραγματικά έχει συμβεί όμως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο; Διατάχθηκε ή όχι Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την αναισθησιολόγο ξαδέλφη του Νεκταρία; Τι έγινε με τα φιαλίδια και τη ναρκωτική ουσία που έκανε φτερά; Ας μιλήσουν τα ντοκουμέντα.

Το ντοκουμέντο της ΕΔΕ

Όπως αποδεικνύεται και ΕΔΕ έχει διαταχθεί και τα περιστατικά αφορούσαν την ίδια… αλλά και η ίδια εφημέρευε παρά τους ισχυρισμούς της όπως προκύπτει από το πρόγραμμα βαρδιών.

Το MEGA φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα που μαρτυρούν την διενέργεια ΕΔΕ στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

«Ο Διοικητής του Γ.Ν “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ” αφού έλαβε υπόψη του την αναφορά Προϊσταμένης Του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, με την οποία ενημερώνει για το περιστατικό που συνέβη στο χώρο του χειρουργείου, αποφασίζει την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό και να ενημερωθεί άμεσα η Διοίκηση» αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Τα ντοκουμέντα με τα φιαλίδια

Σύμφωνα με την αναφορά των συμβάντων στο αναισθησιολογικό τμήμα, στις 30/12/2021 η προϊσταμένη του Αναισθησιολογικού ενημερώθηκε για το παρακάτω συμβάν:

«Νοσηλεύτρια βρήκε μία χρησιμοποιημένη βελόνα ινσουλίνης (με καπάκι) και ίχνη αίματος πάνω στον νιπτήρα της τουαλέτας που βρίσκεται στον χώρο του χειρουργείου.

Ο ειδικευόμενος Ιατρός Αναισθησιολογίας ρώτησε που βρίσκεται το υπόλοιπο της μορφίνης που είχε ανοιχτεί για το περιστατικό και η Νεκταρία Πολάκη του απάντησε ότι είχε απορριφθεί. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η κ. …. είδε την κυρία Πολάκη να τοποθετεί διακριτικά μία σύριγγα στη τσέπη του παντελονιού της.

Στη συνέχεια, καθώς η κ. Πολάκη αποχωρούσε εθεάθη να απορρίπτει και πάλι με διακριτικό τρόπο μία σύριγγα χωρίς βελόνη στον κάδο απορριμμάτων».

Η αναφορά συμβάντων περιλαμβάνει και δεύτερο συμβάν στις 2/1/2022 και πάλι στο χειρουργείο.

«Νοσηλευτής του αναισθησιολογικού αναρρόφησε σε σύριγγα ένα Fentanyl για εισαγωγή ασθενούς στην αναισθησία. Στην συνέχεια είδε άλλα δύο φιαλίδια ανοιγμένα χωρίς το περιεχόμενο και δίπλα μία σύριγγα. Όπως του είπε η κ. Πολάκη τις είχε αναρροφήσει η ίδια στον ασθενή κατά την απουσία του.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό περιστατικό στις 2/1, καθώς όπως υποστήριξε ο νοσηλευτής η ναρκωτική ουσία που ήταν μέσα σε φιαλίδιο εξαφανίστηκε όταν η Νεκταρία Πολάκη έμεινε μόνη της στην αίθουσα για 3-4 λεπτά.

Η ίδια υποστήριξε ότι την χρειαζόταν ο ασθενής, ο οποίος όμως λίγα λεπτά πριν ήταν αιμοδυναμικά σταθερός. Πάντως ο γιατρός στον οποίο ανατέθηκε η ΕΔΕ ζήτησε την απαλλαγή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και η υπόθεση κοινοποιήθηκε σε νέο πρόσωπο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.