Βιάννος: Καταζητούνταν για δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις και εντοπίστηκε να ζει σαν… ερημίτης

Ημερομηνία:

Στα χέρια των Αρχών ένας 45χρονος, που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Ο άνδρας ήταν μέλος συμμορίας Αλβανών κακοποιών, που είχαν χρεωθεί δεκάδες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα την περίοδο 2020-2021 στην Ιεράπετρα και σε άλλες περιοχές.

Μετά την σύλληψη του βασικού πυρήνα της βασικής αυτής εγκληματικής οργάνωσης, ο 45χρονος σήμερα αυτός Αλβανός είχε διαφύγει και κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένα ή προσωρινά ή μη κατοικημένα σπίτια (έλλειπαν οι ιδιοκτήτες τους).

Ο συγκεκριμένος κακοποιός εντοπίστηκε το 2021 σε κλειστό σπίτι στην Καλαμαύκα Ιεράπετρας, όταν οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να το νοικιάσουν, ενώ οι φερόμενοι ως νέοι ενοικιαστές είχαν πάει στην Καλαμαύκα να δουν το σπίτι, εκείνος τους αντιλήφθηκε και διέφυγε από την πίσω πόρτα, αφήνοντας στο σπίτι διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και τρόφιμα.

Ο συναγερμός που υπήρξε τότε για τον εντοπισμό του και η κινητοποίηση της αστυνομίας και η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση, δεν απέδωσε καρπούς, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος αυτός να συνεχίσει να… ζει στο «σκοτάδι» από τότε και κυρίως σε μετόχια και μικρά χωριά.

Η σύλληψή του στην περιοχή, στον οικισμό Χόνδρος Βιάννου, είχε τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του και του τρόπου που είχε επιλέξει να ζει, διαφεύγοντας τη σύλληψη. Στον Χόνδρο ζούσε σε σπίτι κλειστό, οι κάτοικοί του ζούσαν στην Αθήνα και ενώ το σπίτι δεν είχε ρεύμα τα τρόφιμα που χρησιμοποιούσε και ήθελαν ψυγείο τα έκρυβε σε διπλανό σπίτι το οποίο επίσης ήταν κλειστό αλλά διέθετε ψυγείο.

Μετά τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου επίσης να οδηγηθεί στις Δικαστικές αίθουσες ώστε να δικαστεί για τις κατηγορίες τις οποίες τον βαρύνουν την περίοδο 2020-2021.neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Τη μάνα μου την αγαπώ».: Με σεβασμό...

Πρωτοβουλίες Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού...

Η Εθνική Λυρική Σκηνή και ο Δήμος...

Συνεχίζεται η μεγάλη περιοδεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην...

«Τη μάνα μου την αγαπώ».: Με σεβασμό...

Πρωτοβουλίες Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού...

Η Εθνική Λυρική Σκηνή και ο Δήμος...

Συνεχίζεται η μεγάλη περιοδεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Τη μάνα μου την αγαπώ».: Με σεβασμό και συγκίνηση η 2η Γιορτή της Μητέρας στο Δεμάτι

Πρωτοβουλίες Δήμου Μινώα Πεδιάδας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού...

Η Εθνική Λυρική Σκηνή και ο Δήμος Χανίων τίμησαν τον Μίκη Θεοδωράκη στο Γυαλί Τζαμί

Συνεχίζεται η μεγάλη περιοδεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην...

Ηράκλειο:Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Μάχης της Κρήτης

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που...