Η Βίλατζ Γιουνάιτεντ στο Αγιοβασιλιώτικο ντέρμπι Σπήλι-Μέλαμπες

“Τρία είναι τα σημεία που ορίζουν τη ζωή και τις αξίες της ελληνικής υπαίθρου. Η εκκλησία, το καφενείο και το ποδοσφαιρικό γήπεδο.”

Village united: Η φοβερή σειρά ντοκιμαντέρ του ERTFLIX που αναλύει την ελληνική επαρχία μέσα από την μπάλα,έρχεται στο Σπήλι για το Αγιοβασιλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ο.Σπηλιου και Α.Ο.Μελαμπων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/3 Και ώρα 16.00

Με χιούμορ αναδεικνύει και τη μαγεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα της ελληνικής επαρχίας.

Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, χωρίς ακριβά συμβόλαια, χωρίς διαπλοκές και δολοπλοκίες, όπως χαρακτηριστικά λέει ο αφηγητής των ντοκιμαντέρ.

Η Βίλατζ Γιουνάιτεντ οργώνει (θα μπορούσε και κυριολεκτικά γιατί κάποια από τα γήπεδα είναι σαν χωράφια) την ελληνική επικράτεια και παρουσιάζει ρεαλιστικά, χωρίς φτιασίδια τον αγώνα των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που παίζουν μόνο για το χειροκρότημα, τη φανέλα και τη ¨τιμή” του χωριού τους ή έστω έναν κερασμένο καφέ από τους ηττημένους (αν είναι μέσα στην έδρα τους).

Φυσικά είμαστε σίγουρη ότι η φιλοξενία του τετραήμερου στο Σπήλι θα είναι άψογη καθώς όπως μαθαίνουμε θα μείνουν στο ξενοδοχείο Ραστώνη του καλού μας φίλου Δημήτρη Παπαδάκη,καθώς και τα βράδια τους περιμένει φαγοπότι και ρακί στα σοκάκια του Σπηλίου.

Μιλήσαμε με την Πρόεδρο του Α.Ο.Σπηλίου και αντιδήμαρχο Αθλητισμού  Ελεάνα Λεντιδάκη που μας ειπε

Οι Βίλατζ Γιουνάιτεντ είναι μια εκπομπή  του ΕΡΤ3 με σκηνοθέτη τον Κώστα Αμοιρίδη.Ασχολουνται με ερασιτεχνικα σώματεια με ιδιαιτερότητες.Ειναι πολύ χιούμοριστικες οι εκπομπές τους.Προβαλουν τις προπονήσεις ακαδημίων και την μεγάλη ομάδα ..
Θα καλύψουν τον αγώνα του Σαββάτου με τις Μέλαμπες.Εμενα όταν με πήραν τους ρώτησα πώς μας επέλεξαν και μου είπαν ότι ενημερώθηκαν ότι η ομάδα μας έχει γυναίκα πρόεδρο πολλά έτη και αυτό θεωρείται ιδιαιτερότητα για αυτούς
Θα έρθουν αύριο Πέμπτη  και θα φύγουν την Κυριακή.

Για μας είναι ιδιαίτερα τιμητικο που επέλεξαν τον Αθλητικό Όμιλο Σπηλίου. Σίγουρα δεν συναντάς συχνα γυναίκα πρόεδρο σε ποδοσφαιρικη όμαδα,και παράλληλα αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Αγίου Βασιλείου.Αλλα νομίζω ότι όλα αυτά που έχουν γίνει στο δικό μας γήπεδο…οι δικές μας υποδομές …το υπερσύγχρονο μας γυμναστήριο είναι ακόμα ένας λογος που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.Γιατι όλα αυτά αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη όλων μας για τον αθλητισμό.Πιστευω να έχουμε ένα όμορφο τετραήμερο μαζί τους και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να τους ευχαριστήσουμε για την προβολή της ομάδας μας, και του χωριού μας.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.